background

Verzilvering EVC

Voor wie?

Iedereen die het afgelopen jaar een Ervaringscertificaat heeft behaald bij een erkend EVC-aanbieder op mbo-niveau 2, 3 of 4 en deze graag wil omzetten naar een diploma.

Inhoud

Om de verzilverprocedure op te starten dien je het Ervaringscertificaat aan te leveren bij het Expertisecentrum EVC, hét loket binnen Deltion voor al je EVC-gerelateerde vragen. Ook lever je de inlogcodes voor je online portfolio aan en bewijzen / cijfers van de aanvullende generieke vakken (indien van toepassing). Het Expertisecentrum zorgt ervoor dat je dossier wordt aangeleverd bij de betreffende examencommissie. Ervaringscertificaten op mbo-niveau 2, 3, 4 kunnen verzilverd worden bij Deltion College.

Resultaat

Na het verzilveren van je Ervaringscertificaat ontvang je een diploma.

Duur

De duur van een verzilverprocedure is variabel, en hangt af van eventuele opleidingsonderdelen die nog doorlopen dienen te worden. Wanneer bij voorbaat aan alle opleidingseisen is voldaan (alle werkprocessen erkend, keuzedelen, loopbaan & burgerschap en generieke vakken behaald), dan duurt de procedure maximaal 8 weken.

Kosten

De kosten voor het diplomeren bedragen €350,-* ex BTW. Wanneer er nog maatwerkscholing nodig is, omdat niet aan alle opleidingseisen is voldaan, wordt daar een maatwerkofferte voor uitgebracht.

*Op verzilvering van een Ervaringscertificaat is 21% BTW van toepassing, de kosten inclusief BTW bedragen €423,50.

Locatie

De verzilverprocedure kan grotendeels op afstand plaatsvinden. Wanneer er nog scholing nodig is, dan kan dit vaak deels uitgevoerd worden op de werkplek van de deelnemer. Daarnaast is de vaste locatie Deltion College, Mozartlaan 15 te Zwolle

Meer informatie en aanmelding EVC

Wil je een EVC- of EVP-procedure starten of wil je meer weten over de mogelijkheden? We bieden je graag een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan. Neem contact op met de adviseur van het Expertisecentrum EVC via: 038-8503096 of via: [email protected]

Het Expertisecentrum EVC maakt onderdeel uit van Deltion Business. Als deelnemer ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK nummer: KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van je aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

aanmelden