Stagelopen en afstuderen bij Deltion

Stagelopen en afstuderen bij Deltion
Als mbo-instelling weten wij hoe belangrijk een goede en leerzame stageplaats is voor jou. Daarom kun je bij ons de geleerde theorie in praktijk brengen. We bieden je volop begeleiding en tal van ontwikkelmogelijkheden.

Studeer jij aan een lerarenopleiding?
Ben jij eerste-, tweede- of derdejaars student aan een lerarenopleiding van de hogeschool Windesheim? Meld je dan bij het praktijkbureau van Windesheim, en geef je voorkeur aan voor een stage bij Deltion. Wij zorgen voor een passende stageplek én een werkplekbegeleider. Samen met collega-studenten zit je tijdens je leerwerkstage in een leergroep. Je behandelt daar verschillende interessante én relevante onderwerpen.
Ben je vierdejaars student óf studeer je aan een andere hogeschool? En zoek je een (afstudeer)stage? Verken je mogelijkheden op Deltion, en stuur je motivatiebrief en CV naar samenopleiden@deltion.nl.

Overige stage- en afstudeermogelijkheden
Doe je een andere opleiding dan de lerarenopleiding? Ook dan hebben we (beperkt) mogelijkheden voor een stage of afstudeeropdracht binnen Deltion. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar servicedeskMenO@deltion.nl. We bekijken dan of we een passende stage of stageopdracht voor je hebben.