Stagelopen en afstuderen bij Deltion

Stagelopen en afstuderen bij Deltion
Als mbo-instelling weten wij als geen ander hoe belangrijk het is een goede en leerzame stageplaats te hebben. Daarom zijn er bij ons genoeg mogelijkheden de geleerde theorie in praktijk te brengen. We bieden goede begeleiding en tal van ontwikkelingsmogelijkheden.

Studeer jij aan een lerarenopleiding?
Ben jij eerste, tweede of derdejaars student aan een lerarenopleiding van de hogeschool Windesheim? Meld je dan bij het praktijkbureau van Windesheim en geef je voorkeur aan voor een stage bij Deltion. Wij zorgen voor een passende stageplek én een werkplekbegeleider. Samen met collega-studenten vorm je tijdens je leerwerkstage een leergroep en behandel je verschillende interessante én relevante onderwerpen.
Ben je vierjaars student óf studeer je aan een andere hogeschool en zoek je een (afstudeer)stage? Verken de mogelijkheden door je motivatiebrief en cv naar samenopleiden@deltion.nl te sturen.

Overige stage- en afstudeermogelijkheden
Ook voor studenten van andere opleidingen dan de lerarenopleidingen zijn er (beperkte) mogelijkheden voor een stage of een afstudeeropdracht binnen Deltion. Ben jij hierin geïnteresseerd? Stuur dan jouw gemotiveerde verzoek (met cv) naar servicedeskhrd@deltion.nl. We bekijken dan of we een stage of stageopdracht voor je hebben.