Voor decanen

We helpen jou en je leerlingen bij het oriënteren en kiezen van de juiste vervolgopleiding. Je vindt alle informatie op onze website. Je kunt ook bij ons terecht voor voorlichtingsmaterialen, loopbaanbegeleiding en voorlichtingsbijeenkomsten.

Loopbaanbegeleiding voor studenten
Studenten lopen bij het Studenten SuccesCentrum (SSC) binnen met al hun vragen over opleidingen en hulp bij hun opleiding. Ook is het mogelijk gratis een studieadviesgesprek met een van onze loopbaanadviseurs aan te vragen.

Meelopen
Leerlingen vinden het soms lastig om een studie te kiezen. Denkt één van jouw leerlingen aan een opleiding, maar is er nog twijfel? Een meeloopdag kan helpen bij het maken van een keuze. Op MeelopenMBO kunnen leerlingen zich inschrijven voor een meeloopdag.

Open dagen en informatie avonden
Bekijk wanneer de open dagen en informatieavonden zijn.

Decanennieuws
Een aantal keer per jaar versturen wij het Decanennieuws. Een nieuwsbrief boordevol informatie over onze opleidingen, evenementen en voorlichtingsmomenten. Lid worden van deze nieuwsbrief? Meld je aan!


​​Brochures aanvragen
Aan het begin van elk schooljaar vernieuwen wij onze opleidingsbrochures en het magazine Mbo, dat werkt zó. De informatie in de brochures helpt jouw leerlingen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Wil je als decaan of mentor brochures ontvangen? Vul het bestelformulier in.

Contact met het Studenten SuccesCentrum (SSC)
Het Studenten SuccesCentrum (SSC) is de plek waar studenten van het Deltion College terecht kunnen met al hun vragen. Het SSC ligt direct naast de ingang van het college. Contact opnemen? Dat kan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 via 038 – 850 30 00 of ssc@deltion.nl.

Wil je contact met een specifieke voorlichter, relatiemanager of loopbaanadviseur van het SSC? Bekijk dan wie de contactpersonen zijn.

Numerus fixus
Bij sommige opleidingen is maar beperkt plaats. Leerlingen kunnen zich voor opleidingen met numerus fixus vanaf 1 oktober aanmelden. Hoe eerder ze zich aanmelden, hoe eerder ze een intakegesprek krijgen. Lees meer over numerus fixus.

Decanennieuws

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!