Voor decanen

Ben je decaan? We helpen jou en je leerlingen bij het oriënteren en kiezen van de juiste vervolgopleiding. Je vindt vrijwel al onze informatie online. Maar je kunt ook bij ons terecht voor voorlichtingsmaterialen, loopbaanontwikkeling en -begeleiding, voorlichtingsbijeenkomsten en studieadviesgesprekken voor leerlingen.

Begeleiding voor studenten
Hebben je leerlingen vragen over hun studiekeuze? Of weten ze nog niet precies wat voor studie ze willen doen? Net als onze studenten kunnen ze terecht bij ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Ook kunnen je leerlingen een gratis studieadviesgesprek aanvragen met één van onze loopbaanadviseurs.

Meelopen
Soms vinden leerlingen het lastig om een studie te kiezen. Denkt één van jouw leerlingen aan een opleiding, maar is er nog twijfel? Een meeloopdag kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Op MeelopenMBO kunnen leerlingen zich inschrijven voor een meeloopdag op Deltion.

Open dagen en informatieavonden
Bekijk wanneer onze (online) open dagen en informatieavonden zijn. Wil je de open dagen van Deltion onder de aandacht brengen van je leerlingen? We hebben een handige jpeg en mp4 klaarstaan die je bijvoorbeeld op tv-schermen in je school of in een mail kunt gebruiken.

Decanennieuws
Met het Decanennieuws van Deltion blijf je op de hoogte van al onze opleidingen, evenementen en voorlichtingsmomenten. We versturen 'm een paar keer per jaar. Wil je deze gratis nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je aan!

Bekijk hier de laatste decanennieuwsbrief van april 2024.

​​Brochures aanvragen
Aan het begin van elk schooljaar vernieuwen wij onze opleidingsbrochures en het magazine Mbo, dat werkt zó. De informatie in de brochures helpt jouw leerlingen bij het maken van de juiste studiekeuze.

Wil je als decaan of mentor brochures meegeven aan je leerlingen? Vul het bestelformulier in. We sturen ze dan gratis toe.

Contact met het Studenten SuccesCentrum (SSC)
Het Studenten SuccesCentrum (SSC) is de plek waar alle (toekomstige) studenten van het Deltion College terecht kunnen met al hun vragen. Je vindt het SSC naast de hoofdingang. Bellen kan ook, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur, via 038 850 30 00. Of mail ssc@deltion.nl.

Wil je als decaan of mentor contact met een specifieke voorlichter, relatiemanager of loopbaanadviseur van het SSC? Bekijk dan wie de contactpersonen zijn.

Numerus fixus
Sommige opleidingen van Deltion hebben een beperkt aantal plaatsen. Leerlingen kunnen zich vanaf 1 oktober voor deze numerus fixus opleidingen aanmelden. Hoe eerder ze zich aanmelden, hoe eerder ze een intakegesprek krijgen. Lees meer over numerus fixus.

Decanennieuws

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum