background

Contact

Voor vragen of meer informatie over de opleidingen van het Deltion College kun je contact opnemen met het Studenten SuccesCentrum.

Telefoonnummer: (038) 850 3000
email: [email protected]

Langskomen

Dat kan natuurlijk ook! Kom langs op één van de open dagen of informatieavonden. Wanneer deze plaats vinden vind je hier. Daarnaast kun je van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 16:30 uur zonder afspraak langskomen bij het Studenten SuccesCentrum.

Heb je hulp nodig bij het maken van een studiekeuze, dan kun je een orientatiegesprek met een loopbaanadviseur aanvragen. Mail je verzoek naar [email protected]

Informatieavond

Meld je direct aan voor onze informatieavond. Wil je je ouders, verzorgers, broers en zussen meenemen? Doen! Ze hoeven zich niet apart aan te melden.

Tijdens de informatieavond kun je parkeren in één van onze parkeergarages. Hiervoor heb je geen toegangspas nodig.

Postadres Deltion College

Deltion College
postbus 565
8000 AN Zwolle

Bezoekadres Deltion College

Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle

Toegangsbeheer

Binnen Deltion maken wij gebruik van toegangsregistratie (beheer) met een bezoekerspas. Je kunt een bezoekerspas krijgen bij elke ingang. Bij de twee ingangen aan de Mozartlaan kun je als bezoeker doorlopen naar de receptie, die een bezoekerspas zal geven. In parkeergarage 1 en parkeergarage 2 (beiden gelegen aan de Obrechtstraat) ontvang je een bezoekerspas via een intercomzuil.

Met deze bezoekerspas heb je vervolgens toegang tot de school, waarbij je je kunt melden bij de receptie.

Bij het verlaten van het Deltion College deponeer je de toegangspas bij de verschillende inname zuilen. Deze zijn te vinden bij alle ingangen. De innamezuilen vind je ook op de achterzijde van je bezoekerspas.

Ook is je toegangspas een uitrijkaart.

Voor een overzicht van de ingangen en parkeergelegenheden hierbij een plattegrond van de campus Deltion College: plattegrond

Parkeren

Kom je met de auto, dan kun je parkeren in een van onze 3 parkeergarages;
- P1, gelegen aan campus deel Oost
- P2, gelegen aan campus deel West
- P3, motorvoertuigen hoger dan twee meter

Er zijn vier oplaadparkeerplaatsen voor elektrische auto’s bij het Deltion College. Drie oplaadlocaties bij P3 en één oplaadlocatie naast gebouw Geel (Obrechtstraat). Deze oplaadpunten zijn te herkennen aan een speciaal bord.

Kom je met de brommer of op de fiets? Deze kun je parkeren in onze fietsen- en/of brommerstallingen.
- Campus deel Oost P1
- Campus deel West P2 (fietsenstalling) P3 (brommerstalling)

Openbaar vervoer

Deltion is bereikbaar met Buslijn 9. Deze buslijn vertrekt meerdere keren per uur van het centraal station in Zwolle. Meer info, klik hier.

Draadloos internet (wifi)

Als bezoeker kun je gebruik maken van ons draadloze netwerk ‘eduroam’. Wil je gebruik maken van eduroam als je hier bent? Vraag dan je degene met wie je een afspraak hebt om je toegang te verlenen.

Decanen

Het Deltion College houdt decanen en mentoren graag op de hoogte van de nieuwste onderwijsontwikkelingen, ons actuele onderwijsaanbod en de meeste bijzondere onderwijsprojecten. Dit doen wij middels onze digitale nieuwsbrief 'Decanen Nieuws'. Wilt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u zich dan hier aan.