Mijn Deltion

Mijn Deltion is de plek waar studenten en medewerkers van Deltion kunnen inloggen in hun eigen portaal. Vanuit dit centrale platform kun je bij je persoonlijke gegevens. Zoals de Deltionmail en agenda, maar ook andere applicaties, bijvoorbeeld je digitale leeromgeving, CumLaude, Fiducia (vindservice) en je rooster.
Om je gegevens goed te beveiligen, gebruikt Deltion multi-factor-authenticatie (MFA). MFA is een extra inlogstap. Die maakt het inloggen veiliger.

Student

Als student log je in bij Mijn Deltion met je student e-mailadres (bijvoorbeeld 81011103@st.deltion.nl), je wachtwoord en een extra goedkeuring via de Microsoft Authenticator-app op je telefoon. Daarnaast is een veilig wachtwoord een must. Bekijk hier de eisen waaraan je wachtwoord moet voldoen.

Heb je hulp nodig bij het inloggen? Bekijk dan de Mijn Deltion flyer of de instructiefilm. Na het inloggen kun je je Deltionmail en Outlook-agenda gebruiken.
Log je voor het eerst in? Dan moet je na de eerste keer inloggen een nieuw wachtwoord kiezen. Je hebt vanaf dat moment 14 dagen de tijd om multi-factor-authenticatie (MFA) in te stellen. Daarna is het instellen van MFA verplicht. Zo kun je altijd veilig inloggen bij Deltion. Bekijk in deze video hoe je MFA instelt.
Zoek je meer informatie over het gebruik van de computers en het netwerk op de campus? Die vind je ook op Mijn Deltion.

Mijn Deltion voor studenten

EVC-deelnemer

Ben je EVC-deelnemer bij Deltion? Log dan hier in voor je digitale portfolio.

Mijn Deltion voor EVC-deelnemers

Medewerker

Als medewerker van Deltion kun je inloggen op het medewerkersportaal. Je logt in met je Deltion e-mailadres (bijvoorbeeld jouwnaam@deltion.nl), wachtwoord en een extra goedkeuring via de Microsoft Authenticator-app op je telefoon. Bekijk in deze video hoe je MFA instelt. Daarnaast is een veilig wachtwoord een must. Bekijk hier de eisen waaraan je wachtwoord moet voldoen.

Mijn Deltion voor medewerkers