Mijn Deltion

Mijn Deltion is de plek waar studenten en medewerkers van Deltion kunnen inloggen in hun eigen portal. Vanuit dit centrale platform kun je bij je persoonlijke gegevens, zoals de Deltionmail en agenda, maar ook andere applicaties, bijvoorbeeld je digitale leeromgeving, CumLaude, Fiducia (vindservice) en je rooster.

Student

Om bij Mijn Deltion te komen, klik je op de onderstaande link. Als student log je dan in met je student e-mailadres (bv 81011103@st.deltion.nl) en met het wachtwoord waarmee je op het netwerk inlogt. Heb je hulp nodig bij het inloggen? Bekijk dan de Mijn Deltion flyer of de instructiefilm. Na het inloggen kun je gebruik maken van je Deltionmail en agenda functionaliteit van Outlook. Voordat je je Deltionmail kunt gebruiken moet je eerst je wachtwoord wijzigen via de portal. Een handleiding over het gebruik van de computers en het netwerk op de campus, vind je op Mijn Deltion onder ‘Op de campus --> IT’. 

Mijn Deltion voor studenten

EVC-deelnemer

Log hier in op uw digitale portfolio.

Mijn Deltion voor EVC-deelnemers

Medewerker

Als medewerker van Deltion kun je via onderstaande link inloggen op de medewerkersportal. Je logt op deze pagina in met je Deltion e-mailadres en met het wachtwoord waarmee je op het netwerk inlogt. Dus bijvoorbeeld: medewerker@deltion.nl en je wachtwoord.

Mijn Deltion voor medewerkers