Welzijn & Zorg

De maatschappij vergrijst: de behoefte aan (specialistische) zorg neemt toe. Tegelijkertijd is er een groot tekort aan welzijn- en zorgmedewerkers. Deltion helpt je, door de kennis en het vakmanschap van je werknemers of collega’s op peil te brengen en houden. En door nieuwe collega’s om te scholen.

De integratie van e-health, zinvolle invulling van positieve gezondheidszorg, meer persoonsgerichte zorg bij een toenemende complexiteit in ziektebeelden: er komt nogal wat op je af de komende jaren. Daarin zijn jouw medewerkers je belangrijkste kapitaal. Investeer in hun kennis en vakmanschap. Bijvoorbeeld met vakinhoudelijke trajecten, zoals Gerontopsychiatrie, maar ook met persoonlijke vaardigheden zoals coaching. Zodat je team de menselijke maat in het oog houdt én efficiënte zorg levert.

Als praktijkopleider en partner in scholing snapt Deltion dat je cliënten bij jou altijd op de eerste plaats komen. Daarom bieden wij onderwijs-op-maat, dat aansluit op je bedrijfsvoering. En begeleiden we indien gewenst met subsidietrajecten en certificering.

Wil je graag vrijblijvend meer informatie over een opleidingsprogramma op maat voor jouw personeel? Of zou je graag jouw zorgmedewerkers op hun eigen werkplek een opleiding willen laten volgen? Neem dan contact op met Agnes Mulder, accountmanager Welzijn & Gezondheidszorg, voor een ontwikkeltraject dat afgestemd wordt op jouw wensen.

Nieuws uit Welzijn & Zorg

Opleidingsaanbod

Daarom kies je voor Deltion

Kennispartner

Kennispartner voor jouw branche in de regio Zwolle door sterke verbinding met regionale bedrijven en organisaties.

Ervaring

Jarenlang ervaring in sterk beroepsonderwijs.

Passende scholing

Passende scholing, afgestemd op jouw wensen, agenda én locatie.

Kwaliteit

Bewezen kwaliteit met wettelijk erkende getuigschriften of diploma’s.

Veelgestelde vragen

Contact Agnes Mulder