Defensie

Als werknemer van Defensie draag je bij aan vrede, vrijheid en veiligheid. In Nederland, maar ook daarbuiten. In samenwerking met Defensie biedt Deltion jou diverse mbo-opleidingen en cursussen aan, om verder te groeien in je vak. 

Defensie biedt je de mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door je te specialiseren binnen je huidige functie (hogere rang). Of door je te laten omscholen naar een andere richting binnen of buiten Defensie. 

Met de mbo-opleidingen en cursussen van Deltion kies je dus voor specialisatie, of juist voor verbreding en vernieuwing van je kennis. Van een vakinhoudelijke of leidinggevende opleiding in de techniek, tot de mbo-opleiding Instructeur voor Defensiepersoneel. Je kunt de opleidingen naast je werk volgen. Mocht je op uitzending gaan, dan is er de time-outregeling: je gaat dan na je uitzending verder waar je gebleven was. 

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Bekijk ons aanbod voor volwassenen, of neem direct contact op met één van onze opleidingsadviseurs. 

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Haal je diploma of certificaat

Verrijk jouw CV met wettelijk erkende diploma’s of certificaten.

Persoonlijk opleidingstraject

Kies het opleidingstraject dat bij jouw wensen, agenda én locatie past.

Sparringpartner

Vertel ons wat jouw kennis en kunde is en samen bouwen we daarop verder.

Kennis delen

Ervaar onze kennis van de regio en leer wat voor jou relevant is.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum