Maatwerk en incompany trainingen

Groot bedrijf? Of kleine onderneming? Je wilt altijd vooruit en samenwerken met de beste vakmensen. Deltion maakt ontwikkeltrajecten op maat, zodat jouw werknemers de meest actuele competenties hebben. Opleidingen na werktijd of bij jou op de werkvloer? Geen probleem!

Opleidingsprogramma op maat
Samen met een accountmanager van Deltion bekijk je welke oplossing het best bij je scholingsvraag past. Onze accountmanager is gespecialiseerd in jouw branche. Ook vakdocenten en trainers zijn betrokken bij het samenstellen van het trainingsprogramma.

Een volledige opleiding op maat
Wil je vakmensen op je eigen werkvloer opleiden? Deltion maakt volledige opleidingen op maat, die branche- en bedrijfsoverstijgend zijn. Studenten leren op de werkplek en voeren gerichte opdrachten uit om vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Een goede manier om je werknemers effectief op te leiden. En studenten sluiten de opleiding af met een mbo-diploma op niveau 1, 2, 3 of 4. Omdat de rol van de praktijkbegeleider heel belangrijk is bij dit type opleidingen, krijgt de begeleider hulp van de docenten van Deltion.

Opleiding op maat laten maken?
Neem contact op met onze accountmanagers.