Onze richtingen binnen mbo

Welzijn, Gezondheid & Sport

Vind je ook dat iedereen moet kunnen meedoen in onze maatschappij? En dat je de beste zorg moet krijgen voor een lang en gezond leven? Bij Deltion leer je hoe je jouw talenten kunt inzetten om dat te bereiken. Bijvoorbeeld omdat je sportief bent, een geboren verbinder of juist écht begrijpt wat iemand nodig heeft. En omdat het bij onze opleidingen vooral draait om werken met mensen, heb je veel contact met groepen uit de samenleving die jij gaat helpen. Bijvoorbeeld met ouderen, gehandicapten of kinderen. Samen verder komen is samen dóen!

Veiligheid

Houd jij van avontuur en beweeg je graag? Red jij je prima alleen en bedenk je nieuwe oplossingen? Ben jij iemand die doet wat hij heeft afgesproken en anderen daar ook op durft aan te spreken? En ben je in voor afwisseling?

Techniek & Gebouwde Omgeving

Nieuwe dingen bedenken en maken. Als techniek je boeit, is elke dag bij Deltion een ontdekkingsreis! Je leert meubels maken, een machine ontwerpen of een techniek bedenken waarmee je gordijnen met een druk op de knop opent of sluit. Of je ontwerpt een kunststofauto die rijdt op zonne-energie.

Start.Deltion

Bij START.Deltion kan je in één jaar een diploma halen. We bieden je een opleiding in verschillende richtingen. Zo kan je kennismaken met het werken in de zorg of dienstverlening; bij een verzorgingstehuis, een restaurant of bakkerij. Hou je meer van techniek, dan bieden we je opleidingen in de bouw, installatietechniek of autotechniek. Ben je liever rechtstreeks in contact met mensen, dan is een opleiding als verkoopmedewerker misschien iets voor jou!

Inburgering & Basisvaardigheden

Goed kunnen lezen, schrijven en rekenen is belangrijk voor iedereen. We hebben het allemaal nodig in het dagelijks leven. En om goed mee te kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Wil je beter worden in deze basisvaardigheden? Of wil en moet je inburgeren? Volg dan een van de cursussen Inburgering & Basisvaardigheden.