Onze richtingen binnen mbo

Veiligheid

Houd jij van avontuur en beweeg je graag? Red jij je prima alleen en bedenk je nieuwe oplossingen? Ben jij iemand die doet wat hij heeft afgesproken en anderen daar ook op durft aan te spreken? En ben je in voor afwisseling?

Techniek & Gebouwde Omgeving

Nieuwe dingen bedenken en maken. Als techniek je boeit, is elke dag bij Deltion een ontdekkingsreis! Je leert meubels maken, een machine ontwerpen of een techniek bedenken waarmee je gordijnen met een druk op de knop opent of sluit. Of je ontwerpt een kunststofauto die rijdt op zonne-energie.

Start.Deltion

Bij START.Deltion kan je in één jaar een diploma halen. We bieden je een opleiding in verschillende richtingen. Zo kan je kennismaken met het werken in de zorg of dienstverlening; bij een verzorgingstehuis, een restaurant of bakkerij. Hou je meer van techniek, dan bieden we je opleidingen in de bouw, installatietechniek of autotechniek. Ben je liever rechtstreeks in contact met mensen, dan is een opleiding als verkoopmedewerker misschien iets voor jou!

Inburgering & Educatie

Goed kunnen lezen, schrijven en rekenen is belangrijk voor iedereen. We hebben het allemaal nodig in het dagelijks leven. En om goed mee te kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Wil je beter worden in deze basisvaardigheden? Of wil en moet je inburgeren? Volg dan een van de cursussen Inburgering & Educatie.