Bakkers weten van aanpakken en doorpakken. Oftewel, werk je in de Bakkerij & Patisserie dan heb je de nodige discipline. Creativiteit is minstens zo’n belangrijke eigenschap. Van ambachtelijk brood tot verse croissants, van bonbon tot luxe bruidstaart; als bakker of patissier bedenk en bak je de mooiste producten.
Bakkers zijn vroege vogels. Al voordat de hanen kraaien, steken broodbakkers hun handen flink uit de mouwen. Wil je werken als bakker dan is een goede wekker dus belangrijk. Ook patissiers hebben oog voor de klok, want bijvoorbeeld een bruidstaart moet op tijd klaar zijn voor de grote dag.
Een kwalitatief goed product maken, vraagt ervaring en vakmanschap. Ook is er brede kennis nodig om goed werk te leveren. Kennis over ingrediënten en receptuur, maar ook over wetten, hygiëne en voedselveiligheid. Dat bij elkaar maakt werken in een bakkerij of patisserie bijzonder boeiend. En lekker natuurlijk!
Bij Deltion kun je voor loopbaanadvies terecht bij het Studenten SuccesCentrum. Bijvoorbeeld als je even niet meer weet of je studie wel bij je past. Of als je wilt weten wat je eigenlijk allemaal kunt doen ná je studie.
Bij Deltion Business vind je de meest uiteenlopende cursussen. Beroepsgericht, bedoeld voor volwassenen. Ze zijn ontwikkeld voor werkenden. Het niveau gaat van beginners tot mbo+.