Studiegidsen

Begin je aan een studie bij het Deltion College, dan wil je natuurlijk alles weten over je opleiding en over de examens die je moet doen om jouw diploma te behalen. Daar gaat het je immers om! De studiegids van jouw opleiding vertelt je wat je wilt en moet weten over studeren bij Deltion.

Met deze gids heb je veel informatie in handen. Je leest hierin bijvoorbeeld over je toekomstige beroep, over de kosten van jouw opleiding en over loopbaanbegeleiding. Zo krijg je een goed beeld van de inhoud, opbouw en planning van jouw opleiding. Kijk op studiegidsen.deltion.nl bij jouw opleiding en het jaar waarin je start en download de studiegids.

Algemene Informatiegids

Er is ook een Algemene Informatiegids. Daarin vind je informatie over het Deltion College. Denk aan praktische zaken zoals je rooster en begeleiding tijdens je opleiding. Ook lees je welke regels er zoal zijn en wat je kunt doen bij een probleem. Natuurlijk vertellen we ook hoe je de weg vindt naar en in Deltion. Bekijk de Algemene Informatiegids van het schooljaar 2021-2022.

Onze tip: blader de Studiegids en de Algemene Informatiegids eens door voordat je begint met je opleiding. Ook jouw loopbaanbegeleider (LOB) neemt beide gidsen samen met je door. Zo ben je straks goed voorbereid. Heb je meer vragen? Kijk dan na je aanmelding ook vooral eens op de studentenportal.

Privacyreglement studenten

Om bij Deltion een opleiding te kunnen volgen zijn we verplicht (persoons)gegevens aan je te vragen die we gedurende je opleiding kunnen bijstellen of inzien. We gaan op een zorgvuldige, veilige en vertrouwelijke manier met jouw persoonsgegevens om. We houden ons daarbij aan de wetgeving hierover, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wil je weten hoe Deltion met jouw gegevens omgaat? In het privacyreglement voor studenten lees je er alles over.

Studentenstatuut

Als student heb je bepaalde rechten, maar ook plichten. In het Studentenstatuut van Deltion lees je de regels, rechten en plichten waar je als student mee te maken krijgt wanneer je een opleiding volgt bij Deltion. Bijvoorbeeld over toelating, de bescherming van je privacy en de veiligheid op school. Het statuut hoort bij de onderwijsovereenkomst die je tekent voor je met een opleiding begint. Benieuwd wat je er verder nog in leest? Download dan het Studentenstatuut van Deltion