Verzilvering EVC-procedure

Onderzoek 3 dagdelen €475,-

Heb jij een Ervaringscertificaat behaald bij een erkende EVC-aanbieder? Zet jouw kennis en praktijkervaring dan om in een diploma! Samen met jou kijken we wat je voor je diploma misschien nog meer nodig hebt, naast je Ervaringscertificaat. Zoals extra scholing of een examen. En daar begeleiden we je in. Vraag de procedure Verzilvering EVC aan en vergroot je kansen op een baan!

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Startdatum Duur Kosten
Mbo Flexibele instroom 3 dagdelen in 8 weken €475,-
+ overige kosten
Mbo
Startdatum Duur Kosten
Flexibele instroom 3 dagdelen in 8 weken €475,-
+ overige kosten

Meer informatie

Over deze procedure

Het Expertisecentrum EVC, hét loket binnen Deltion voor al jouw EVC-gerelateerde vragen, behandelt jouw aanvraag. Om je Ervaringscertificaat te verzilveren tot een diploma, moet je voldoen aan alle diploma-eisen. Behalve de werkprocessen in je Ervaringscertificaat, kun je ook denken aan de verplichte examens voor taal, rekenen en aan keuzedelen.

Voldoe je nog niet aan alle voorwaarden? Dan bekijken we wat je nodig hebt. Je krijgt van ons een offerte voor bijvoorbeeld scholing of het afleggen van examens. Is je dossier compleet? Dan dienen we jouw dossier in bij de examencommissie. Die beslist of jouw diploma kan worden afgegeven.

Het kan zijn dat de examencommissie besluit dat je toch nog werkprocessen moet aantonen, ook al geeft het Ervaringscertificaat aan dat die erkend zijn. In afstemming met de opleiding bepalen we dan met jou hoe je die kunt behalen. Je krijgt dan van ons een nieuw offertevoorstel voor een maatwerktraject.

Kosten

De kosten voor het diplomeren zijn € 574,75* incl. btw. Wanneer er nog maatwerkscholing nodig is, omdat je nog niet aan alle opleidingseisen voldoet, brengen we daarvoor een maatwerkofferte uit.

*Op verzilvering van een Ervaringscertificaat is 21% btw van toepassing. De kosten exclusief btw zijn € 475,-

Lees meer over mogelijke financieringen

Studiemateriaal

Deltion Business stelt studiemateriaal, online leeromgeving, readers etc. beschikbaar. Indien van toepassing ontvang je ze op je eerste lesdag.

Certificaat

Na het verzilveren van je Ervaringscertificaat ontvang je een diploma.

Doel en opzet

Past dit bij jou?

Je wilt jouw kennis en ervaring omzetten in een diploma
Je wilt jezelf verder ontwikkelen

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

  • Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze cursus.

Veelgestelde vragen

Contact Deltion Business

Nog eens nalezen?

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Download de digifolder