Metaal

Als werkgever in de metaalindustrie sta je voor een lastige uitdaging: het is een turbulente tijd met snelle veranderingen in je vakgebied. En technische vakmensen zijn lastig te vinden. Deltion helpt je, door de kennis en het vakmanschap van je werknemers of collega’s op peil te brengen en houden. 
   
Product-, proces- en organisatorische innovaties, de behoefte aan soft skills, en de opkomst van slimme technologie: er komt nogal wat op je af de komende jaren. Daarin zijn jouw medewerkers je belangrijkste kapitaal. Investeer in hun kennis en vakmanschap. Bijvoorbeeld met vakinhoudelijke trajecten, zoals één van onze vele lascursussen, maar ook de cursus Digitale Vaardigheden is een mogelijkheid. Zodat je tijdig op alle ontwikkelingen kunt inspelen. 
   
Als praktijkopleider en partner in scholing snapt Deltion dat je klanten bij jou op de eerste plaats komen. Daarom bieden wij onderwijs-op-maat, dat aansluit op je bedrijfsvoering. En begeleiden we indien gewenst met subsidietrajecten en certificering. Neem contact op, voor een aanbod op maat. 

Nieuws uit de Werktuigbouwkunde, Mechatronica en Metaal

Opleidingsaanbod in de Werktuigbouwkunde, Mechatronica en Metaal

Daarom kies je voor Deltion

Kennispartner

Kennispartner voor jouw branche in de regio Zwolle door sterke verbinding met regionale bedrijven en organisaties.

Ervaring

Jarenlang ervaring in sterk beroepsonderwijs.

Passende scholing

Passende scholing, afgestemd op jouw wensen, agenda én locatie.

Kwaliteit

Bewezen kwaliteit met wettelijk erkende getuigschriften of diploma’s.

Meer informatie? Vraag vrijblijvend advies aan!

Veelgestelde vragen

Contact Bas de Koekkoek