Installatie- & Elektrotechniek

De elektro- & installatiebranche is volop in beweging. De vraag naar nieuwe energieoplossingen zoals warmtepompen, laadpalen en slimme installaties groeit bijvoorbeeld sterk. Werk je in de installatietechniek? Dan groei je verder in je vak, met één van de mbo-opleidingen of cursussen van Deltion.
 
Het is belangrijk je kennis up-to-date te houden. Nieuwe technieken vragen om nieuwe kennis en vakmanschap: of je nu monteur, engineer of leidinggevende bent. Met de mbo-opleidingen en cursussen van Deltion kies je voor een specialisatie, of juist voor verbreding van je inzetbaarheid. Als vakspecialist of breed inzetbare medewerker vergroot je jouw waarde voor het bedrijf waar je werkt. En daarmee versterk je ook je kansen op de arbeidsmarkt.
 
Ook als je nieuw bent in de elektro- & installatietechniek, biedt Deltion je de opleiding waarmee je zo snel mogelijk je vakmanschap op peil brengt én je papieren haalt. Van vakinhoudelijke opleidingen, zoals MIT-W, tot een cursus Zinkbewerken.
 
Nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Bekijk ons aanbod voor volwassenen, of neem direct contact op met één van onze opleidingsadviseurs.

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Haal je diploma of certificaat

Verrijk jouw CV met wettelijk erkende diploma’s of certificaten.

Persoonlijk opleidingstraject

Kies het opleidingstraject dat bij jouw wensen, agenda én locatie past.

Sparringpartner

Vertel ons wat jouw kennis en kunde is en samen bouwen we daarop verder.

Kennis delen

Ervaar onze kennis van de regio en leer wat voor jou relevant is.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum