Boeken en leermiddelen bestellen

Je leermiddelen bestel je via onze nieuwe leverancier, MBOwebshop. Hier kun je vanaf 1 augustus simpel en snel aan de slag met het bestellen van jouw leermiddelen. In de flyer 'Bestellen MBOwebhop' en in de instructievideo hebben we de stappen voor je op een rijtje gezet.

Jouw opleiding heeft op MBOwebshop alle (digitale) boeken, kleding of werkmaterialen voor je klaargezet die je voor het komend schooljaar nodig hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is bestellen. Via de knop ‘MBOwebshop’ op mijn.deltion.nl kom je in de bestelomgeving van MBOwebshop terecht. Let op: het is niet mogelijk om eerder dan 1 augustus je leermiddelen te bestellen. Wel is het mogelijk om vanaf 5 juli je leermiddelenlijst te bekijken via MBOwebshop, zodat je weet welke leermiddelen je nodig hebt.

Liever ergens anders bestellen?
Wil je liever je boeken ergens anders bestellen, dat kan. Zorg dan wel dat je de juiste versie koopt. Voor digitale leermiddelen adviseren we altijd via MBOwebshop te bestellen. Dan weet je zeker dat deze leermiddelen aansluiten op de systemen van onze school.

Vragen?
Lukt het niet met bestellen? Bekijk dan de handleidingen op het portaal' of neem contact op met MBOwebshop.nl via mbowebshop.nl/klantenservice.

Kun je je leermiddelen niet betalen?
Zijn de kosten voor boeken, een laptop en andere leermiddelen een probleem voor jou? Er zijn manieren om je financieel te helpen. Of je kunt leermiddelen lenen. Maak een afspraak voor het Financieel Spreekuur. We kijken dan samen met jou naar je mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum