Verf- & Applicatietechniek

De sector werktuigbouwkunde en metaal verandert als nooit tevoren. Digitalisering en verduurzaming bieden volop loopbaankansen. Werk je in de werktuigbouwkunde en metaal? Dan groei je verder in je vak, met één van de mbo-opleidingen of cursussen van Deltion. 

In de werktuigbouwkunde en metaal laat je je kennis, je vakmanschap en je vaardigheden meegroeien met de ontwikkelingen in de branche. Zoals de digitalisering van ontwerp, productie en logistiek. Met de mbo-opleidingen en cursussen van Deltion kies je voor een specialisatie, of juist voor verbreding van je inzetbaarheid. Als vakspecialist of breed inzetbare medewerker vergroot je jouw waarde voor het bedrijf waar je werkt. En daarmee versterk je ook je kansen op de arbeidsmarkt nog verder. 

Ook als je nieuw bent in de werktuigbouwkunde en metaal, biedt Deltion je de opleiding waarmee je zo snel mogelijk je vakmanschap op peil brengt én je papieren haalt. Van vakinhoudelijke opleidingen, zoals Constructiewerker of Verspaner, tot een cursus Digitale Vaardigheden. 

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Bekijk ons aanbod voor volwassenen, of neem direct contact op met één van onze opleidingsadviseurs. 

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Haal je diploma of certificaat

Verrijk jouw CV met wettelijk erkende diploma’s of certificaten.

Persoonlijk opleidingstraject

Kies het opleidingstraject dat bij jouw wensen, agenda én locatie past.

Sparringpartner

Vertel ons wat jouw kennis en kunde is en samen bouwen we daarop verder.

Kennis delen

Ervaar onze kennis van de regio en leer wat voor jou relevant is.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum