Open dagen

Zit jij nu op het voortgezet onderwijs, ben je op zoek naar een vervolgopleiding en wil je daar meer over weten? Het Deltion College houdt open dagen en open avonden. Daar ontdek je alles over onze opleidingen. En natuurlijk over de mogelijkheden en kansen voor jouw toekomst. Kom dus langs!

Wil jij weten of de opleiding die jij op het oog hebt, bij je past? Tijdens de open dagen en avonden kun je voorlichtingen bijwonen, jouw toekomstige opleiding verkennen én rondlopen op onze school. Alle onze gebouwen zetten hun deuren dan voor je open. Zodat jij het Deltion College kunt gaan ontdekken.

Als volwassene bij- of omscholen?
Neem dan contact op met één van onze loopbaanadviseurs!


Wil je als volwassene bijscholen op jouw vakgebied? Of een carrièreswitch maken? Als volwassene meer weten over een leven lang ontwikkelen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies en antwoord op jouw vragen. Je kunt ons bereiken via 038 850 31 50 of business@deltion.nl.

Onze open dagen en avonden

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Evenement Datum Tijd
Online open avond Vrijdag 21 januari 2022 18.00 - 21.00 uur
Open dagen* Vrijdag 18 & zaterdag 19 maart 2022

16:00 - 21:00 uur

10:00 - 14:00 uur

Online open avond Vrijdag 22 april 2022 18.00 - 20.30 uur
Online open avond Vrijdag 24 juni 2022 18.00 - 20.30 uur
*Deze open dagen vinden alleen fysiek plaats op onze campus als de corona-omstandigheden dit toelaten. Als dit uiteindelijk niet mogelijk is, dan vindt er een online open avond plaats in maart. Houd hiervoor onze website in de gaten. 
 

Meelopen
Gezien de oplopende coronabesmettingen door de omicron variant, vindt onze open avond op 21 januari online plaats. Wil je toch graag fysiek een bezoek brengen aan Deltion? En ontdekken of een bepaalde opleiding bij je past? Meld je dan aan voor een meeloopdag of bezoek onze open dagen op 18 en 19 maart.

Wat is het verschil tussen een open avond en een open dag?
Tijdens een open avond kun je al je vragen stellen aan leraren en studenten. Je krijgt dan informatie over opleidingen en over Deltion. Bij de meeste opleidingen krijg je voorlichting in één van de leslokalen. Een open avond duurt korter dan een open dag.

Voor open dagen geldt hetzelfde als de open avonden, én meer. Op open dagen is nog meer te zien en te beleven. Activiteiten waaraan je kunt meedoen, bijvoorbeeld, georganiseerd door studenten en opleidingen. En er zijn bedrijven aanwezig die je vertellen over wat je kunt doen ná je opleiding.

Contact Studenten SuccesCentrum
Weet je nog niet goed wat je wilt en wat bij jou past? Of kun je geen keuze maken uit alle opleidingen? Praat dan met de mensen van ons Studenten SuccesCentrum (SSC). Zij helpen je graag bij het maken van jouw studiekeuze.

Veelgestelde vragen