Sport, Bewegen & Leefstijl

Sporten, bewegen en vitaliteit is belangrijk voor iedereen. Jongeren en ouderen, validen en minder validen. Ook voor het bedrijfsleven, voor overheden, verenigingen en de vrijetijdssector is het belangrijk om in beweging te komen én blijven. Daarbij past een leefstijl van bewust & gezond leven. 

Meer en meer mensen en organisaties zien in dat sporten, bewegen en gezond & bewust leven heel belangrijk zijn. Om lekker in je vel te zitten en zeker ook voor de sociale ontwikkeling. Sporten verbindt, dat is het idee. En het werkt. Wil jij er ook je werk van maken? Kies dan voor een van de Deltion-opleidingen binnen de richting Sport, Bewegen & Leefstijl.

Mensen en bedrijven wachten op specialisten in sport & beweging en voeding & leefstijl, experts zoals jij. Want om goede lessen en gedegen begeleiding te geven, zijn deskundige mensen nodig.

Zie jij jezelf als medewerker sport & recreatie (niveau 2), sport- & bewegingsleider (niveau 3), buurtsportcoach, trainer/coach-instructeur, bewegingsagoog of voeding- & leefstijladviseur (niveau 4)? Meld je dan aan voor een van deze vitale en sportieve Deltion-opleidingen!

Let op: Iedereen die zich inschrijft voor de opleiding buurtsportcoach, trainer/coach-instructeur of bewegingsagoog, start in hetzelfde basisjaar. Tijdens dit eerste basisjaar maak je nader kennis met de verschillende profielen. Na dit eerste basisjaar kies je definitief voor een van de drie profielen. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je ook dat diploma.

 

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Internationaal karakter

Leer zonder grenzen aan het Deltion. Volg één van de tweetalige opleidingen of loop stage in het buitenland.

250 opleidingen onder 1 dak

Je hebt een ruime keuze aan opleidingen! Voor jong én oud, in vele branches, voltijd en deeltijd én op ieders niveau.

Maatwerk voor bedrijven

We werken volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’. Samen met bedrijven stellen we opleidingstrajecten op. Helemaal op maat.

Persoonlijk contact & begeleiding

We zijn een grote school, maar met een persoonlijk karakter. Als student krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Kun jij dit afvinken? Dan is dit de richting voor jou!

Je bent sportief en hebt een goede conditie
Je kunt leiding geven
Je gaat graag op een sportieve manier om met mensen
Je kan goed plannen en organiseren

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!