Internationalisering

Ben je goed in talen? Wil je graag bij een buitenlands bedrijf werken? Bij het Deltion College krijg je de kans om te onderzoeken wat jij kunt doen met jouw talent en ambities, ook over de grens.

Ook als je niet in het buitenland werkt, kun je te maken krijgen met contacten in verschillende landen. Ver weg en dichtbij. We vinden het belangrijk dat je meer te weten komt over verschillende talen en culturen. Daarom biedt Deltion College een internationaal programma aan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Tweetalige opleidingen
  • Stages in het buitenland
  • Studiereizen naar het buitenland
  • Internationale uitwisselingen

Tweetalig onderwijs
Het Deltion is één van de weinige mbo’s die tweetalige opleidingen aanbiedt. Je kunt kiezen uit deze tweetalige studies.

Stagelopen in het buitenland
Bij de meeste opleidingen aan het Deltion College kun je stagelopen in het buitenland. We kunnen je stagelopen en studeren aanbevelen in Berlijn, Birmingham, Münster en Helsinki. Maar je kunt met jouw opleiding misschien wel op meer plekken terecht, in Europe en daarbuiten. Lees meer over stagelopen in het buitenland.

Cambridge certificaat & Goethe verklaring
Heb je een talenknobbel? Je kunt dan lessen in moderne vreemde talen volgen en twee extra diploma’s halen. Het Cambridge certificaat en de Goethe verklaring. Deze diploma’s geven aan dat jij heel goed bent in vreemde talen. En deze diploma’s zijn erkend in het buitenland. Je hebt motivatie en doorzettingsvermogen nodig om de diploma’s te halen. Vraag om meer informatie of meld je aan. Stuur een e-mail naar internationaloffice@deltion.nl.

Meer weten? Kijk dan ook eens bij de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!