Missie en visie

De ontwikkeling van onze studenten staat bij Deltion centraal. Dankzij hun dromen kunnen wij bestaan. Daarom geloven wij dat elke jongere en volwassene die bij ons studeert, recht heeft op goed onderwijs dat perfect aansluit bij de arbeidsmarkt.

Wij bouwen mee aan de toekomst van onze studenten. En aan die van onze medewerkers, partners uit de regio en de maatschappij.

Hier staan we voor
We dagen studenten uit om het beste uit zichzelf te halen. Zowel persoonlijk, als in hun vakmanschap. Daarom leveren we aantrekkelijk onderwijs dat klaar is voor de toekomst. Zo kunnen onze studenten blijven groeien, een leven lang.

Wij willen het belangrijkste regionale opleidingscentrum zijn. Hier vinden werkgevers hun toekomstige vakmensen en laten zij hun huidige werknemers bij- of omscholen. Studenten komen graag bij ons studeren, regionale partijen willen met ons samenwerken en talent wil bij ons komen werken. We sluiten niemand uit, iedereen mag meedoen.
We willen niet alléén goed onderwijs blijven aanbieden. We willen ook aansluiten bij de arbeidsmarkt en maatschappij. Daarom zijn we altijd in gesprek met werkgevers, studenten en onderwijsprofessionals. We dagen onszelf uit en proberen regelmatig nieuwe vormen van onderwijs uit.

Ons plan van aanpak
Genoeg mooie plannen, maar hoe bereiken we onze doelen? Hiervoor houden we aan vier zaken vast.

  1. De manier waarop onze studenten zich willen ontwikkelen, staat voorop bij het vormen van ons onderwijs en de organisatie.
  2. Wij leiden vakmensen op in nauwe samenspraak met de praktijk. Zo weten we altijd waar de arbeidsmarkt écht op zit te wachten.
  3. Het Deltion College is meer dan een school. Het is een open gemeenschap waar studenten, medewerkers en partners uit de regio zich thuis voelen.
  4. Kwaliteit staat voorop. Niet alleen de kwaliteit van ons onderwijs, maar ook de kwaliteit van onze medewerkers, de verbinding met de regio en aansluiting op de arbeidsmarkt.

Meer informatie over onze missie en visie lees je in onze DNA-flyer.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum