Loopbaanontwikkeling

Bij ons Deltion staat jouw ontwikkeling centraal: of je nu student of medewerker bent. Zowel binnen als buiten Deltion zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Intern bieden we een programma van onze eigen Deltion Academie. Heb je een leerbehoefte waarin de Deltion Academie niet voorziet? Dan zoeken we met jou naar mogelijkheden om je verder te professionaliseren.

Deltion Academie

De Deltion Academie is dé plek waar jij terecht kunt met al je leervragen en ontwikkelwensen. Ieder jaar biedt de academie een veelzijdig programma aan: van korte, inspirerende workshops, kenniscafés, eendaagse trainingen en masterclasses, tot meerdaagse opleidingen en trainingen.

Lesgeven bij Deltion?

Wil jij lesgeven aan studenten van Deltion, maar heb je nog geen lesbevoegdheid? Haal dan je Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) of volg de instructeursopleiding op mbo niveau 4. Ben je technisch zij-instromer? Dan kun je je lesbevoegdheid halen op het Teachers Tech College.

Leidinggevende ambities

Als leidinggevende binnen Deltion kun je ons leiderschapsprogramma (management-developmentprogramma) volgen. Gedachte achter dit programma is dat wij leiders nodig hebben die medewerkers faciliteren, inspireren en verbinden. Leiders die vertrouwen geven en die anderen ruimte geven om zich te ontwikkelen. Doelgerichte, proactieve leiders, die werken aan een betere toekomst in snel veranderende omstandigheden!