Loopbaanontwikkeling

Bij Deltion staat ontwikkelen centraal: dat geldt voor onze studenten én voor onze medewerkers. Zowel binnen als buiten Deltion zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Intern wordt een interessant programma aangeboden vanuit onze eigen Deltion Academie. Heb je een leerbehoefte waarin de Deltion Academie niet voorziet? Dan zoeken we met jou naar mogelijkheden om je verder te professionaliseren.

Deltion Academie

De Deltion Academie is dé plek waar jij terecht kunt met al je leervragen en ontwikkelwensen. Ieder jaar biedt de academie een veelzijdig programma aan: van korte, inspirerende workshops, kenniscafé’s, eendaagse trainingen en masterclasses, tot meerdaagse opleidingen en trainingen.

Lesgeven bij Deltion?

Wil jij lesgeven aan studenten van Deltion, maar heb je nog geen lesbevoegdheid? Haal dan je Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) of volg de instructeursopleiding op mbo niveau 4. Ben je technische zij-instromer? Dan kun je je lesbevoegdheid halen op het Teachers Tech College.

Leidinggevende ambities

Als leidinggevende binnen Deltion kun je deelnemen aan onze leiderschapsprogramma (management-developmentprogramma). Bij de opzet van dit programma houden wij in ons achterhoofd, dat wij leiders nodig hebben die medewerkers faciliteren, inspireren en verbinden. Leiders, die vertrouwen geven en die anderen ruimte geven om zich te ontwikkelen. Doelgerichte, proactieve leiders, die werken aan een betere toekomst in snel veranderende omstandigheden!