Inkoop

Alle informatie over inkoop en aanbestedingen van het Deltion College. Inclusief de voorwaarden en contactgegevens van onze afdeling Inkoop.

Onze werkwijze

Alle aanbestedingen, Europees en meervoudig onderhands, lopen via de afdeling Inkoop. Bestellingen bij gecontracteerde leveranciers worden geplaatst via het inkoopordersysteem (Proquro). Een bestelling is pas definitief als de leverancier een orderbevestiging voorzien van bestelnummer heeft ontvangen.
De werkwijze van de afdeling Inkoop bij inkopen en aanbesteden is vastgelegd in de notitie 'Inkoop- en aanbestedingsbeleid 2020 – 2023'.

Inkoopvoorwaarden van Deltion
Op alle offerteaanvragen, offertes en overeenkomsten die Deltion afsluit voor leveringen en/of diensten zijn de Algemene Inkoopvoorwaarden voor Leveringen en Diensten aan Deltion van toepassing.

In specifieke situaties kunnen de volgende voorwaarden worden overeengekomen:

  • Voor de levering van IT-goederen en diensten: Algemene Rijksvoorwaarden bij IT-overeenkomsten 2018 (ARBIT-2018).
  • Voor de uitvoering van werken: Uniforme administratieve voorwaarden (UAV 2012).
  • Voor ontwerpen, adviseren en organiseren voor de gebouwde omgeving: De Nieuwe Regeling 2011 (DNR 2011).


Aanbestedingen en offerteaanvragen
Wij publiceren onze Europese aanbestedingen via TenderNed. Meervoudig onderhandse aanbestedingen publiceren wij in het overzicht hieronder.

Interesse in één van deze meervoudig onderhandse aanbestedingen? Mail ons op aanbesteding@deltion.nl. Vermeld als onderwerp ‘Aanmelding interesse meervoudig onderhandse aanbesteding’ en noem hierbij ook de naam van de aanbesteding.

Als in het onderstaande overzicht niets gepubliceerd is, hebben wij geen actuele meervoudig onderhandse aanbestedingen.

Meervoudig onderhandse aanbestedingen

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Naam aanbesteding Publicatiedatum Sluitingsdatum Aantal gegadigden

Wij nemen aanmeldingen in behandeling op volgorde van ontvangst. Geschikte geïnteresseerden (tot een maximum van het aantal gegadigden) krijgen een uitnodiging om een offerte uit te brengen. In geval van onvoldoende geïnteresseerden kan Deltion na de sluitingsdatum aanvullend zelf potentiële leveranciers uitnodigen.
Bij offerteaanvragen die niet via een aanbestedingsprocedure uitgevoerd worden, gelden andere voorwaarden.

Contact afdeling Inkoop
Contact opnemen met de afdeling Inkoop? Dat kan via de volgende e-mailadressen:


Wij streven om e-mail binnen 48 uur (behalve tijdens weekenden, schoolvakanties en feestdagen) te beantwoorden. Telefonisch is de afdeling Inkoop tijdens werkdagen bereikbaar via 038 850 30 00. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, behalve voor actuele aanbestedingen.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum