Gezonde school

Deltion vindt de gezondheid van studenten en medewerkers belangrijk. Want vitale mensen presteren beter, en zitten lekkerder in hun vel. Deltion heeft het vignet Gezonde School. Dat is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun studenten en medewerkers.

Deltion heeft alle themavignetten verdiend die mbo-scholen kunnen behalen: Bewegen en sport, Voeding, Roken, alcohol- en drugspreventie, Relaties en seksualiteit en Welbevinden. Geen wonder dat op gebied van ontspanning en sport méér dan genoeg te doen is bij Deltion.

Sporten op het Deltion College
Wil je graag gezond blijven? Sporten is niet alleen goed voor je lijf. Van bewegen voel je je ook gewoon lekker. Daarom kun je tijdens je studie op Deltion ook sporten. Je kunt kiezen uit 60 verschillende activiteiten. Op de campus vind je een groot sportcomplex met verschillende sportzalen, fitnessruimtes, een danszaal en dojo. Studenten en medewerkers mogen gratis sporten bij Deltion.

Kunst en cultuur
Gewoon even ontspannen en naar een voorstelling? Kom naar de voorstellingen van studiegenoten kijken. Je kunt terecht in de theaterzaal van het Deltion College.

Gezonde hap in de restaurants
Even een snelle hap halen in één van de restaurants op school? Geen probleem. Er is keuze genoeg. Maar we zorgen ook dat je op andere plekken gemakkelijk gezond kunt eten op school.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum