Restaurants en leerbedrijven

Broodje eten bij de studenten van Bakkerij & Patisserie? Je nagels of haar laten doen? Of een website laten bouwen? Daar hoef je de deur niet voor uit. Dit, en nog veel meer, kan allemaal bij Deltion. In onze restaurants en praktijkruimtes.

Als mbo-student loop je stage of doe je ervaring op bij een leerbedrijf. Maar je hoeft niet altijd de deur uit. Want binnen het Deltion College zijn ook veel plekken waar je werkervaring opdoet. We noemen deze praktijklocaties ook wel leerbedrijven. Bekijk welke leerbedrijven we allemaal hebben.

Grand Cafe Amadeus
Bij Grand Café Amadeus kun je ontzettend gezellig lunchen. Er is een fijne Hollandse menukaart. Je vindt Grand Café Amadeus om de begane grond van gebouw Bordeaux. Om te reserveren bel je met 038 – 853 42 71.

Lokaal 038
Lekker uit eten of gewoon leuk lunchen? De studenten van de koks- en horecaopleidingen staan in de keuken en bediening en helpen je graag. Lokaal 38  zit naast de ingang van gebouw Oost. Bel 038 – 853 42 28 om een tafeltje te reserveren.

Plein 15
Toe aan een goede kop koffie, een cappuccino of latte macchiato? De horecastudenten serveren de lekkerste koffiesoorten bij Plein 15, op het Sweelinckplein. Lunchen kan er ook.

Inizio
Bij Inizio krijgen studenten een opleiding voor assistent functies. Ze maken en begeleiden op maandag bijvoorbeeld een lunchbuffet met soep, snacks, salades, broodjes met beleg, fruit en toetjes.

Bakkerij Delicieuze
Bakkerij Delicieuze is de bakkerij van Deltion. Alles wat de studenten bakken is ook te koop. Soms zijn er bolletjes, dan weer bonbons of koeken. Dus loop even langs. Heb je een feestje? Je kunt heel mooie taarten bestellen bij de bakkerij. Bakkerij Delicieuze zit op de eerste verdieping van gebouw Wit.

Beautysalon
Even relaxen, gewoon op school. Genieten van een manicure of een gezichtsbehandeling. Maak een afspraak bij de Beautysalon op de tweede verdieping in gebouw Geel. De studenten Schoonheidsspecialist en Allround Schoonheidsspecialist geven verschillende behandelingen.

Beeldbureau
De studenten van de creatieve opleidingen kun je de leukste opdrachten geven. Ze ontwerpen logo’s voor je, een nieuwe huisstijl of bouwen een hele website. Maar ze zijn ook goed in fotograferen, filmen en het maken van games en animaties. Vraag wat er allemaal kan bij het Beeldbureau op de tweede verdieping in gebouw Blauw.

Optiekwinkel
Bril op maat? Zonnebril op sterkte? De student Optiek staan bij Optiekwinkel ZON&BRIL voor je klaar op de begane grond van gebouw Wit. Ze geven je goed advies en je kunt een bril of zonnebril krijgen die perfect bij je past.

AutomatiseringsServicePunt (ASP)
Problemen met je laptop of telefoon? Gelukkig hebben we de ICT-studenten en medewerkers die bij het ASP voor je klaar staan. Je kunt er elke dag binnen lopen. Het ASP op de begane grond in gebouw Geel is elke dag tussen 08.00 en 17.00 open.

Mini-ondernemingen
Pop-ups alleen iets voor Amsterdam en Berlijn? Welnee, er zijn ook pop-ups op het Deltion. Op de campus zie je vaak kleine, tijdelijke stands. Ze verkopen bijvoorbeeld broodjes, wraps en zelfs sushi. Studenten van verschillende opleidingen zijn voor een opdracht eigenaar van hun eigen pop-up.

Deltion theater
Naar een concert of toneelvoorstelling? Bekijk even of de studenten Podiumtechniek en Audiovisuele Voorzieningen iets leuk op de agenda hebben. In het theater van Deltion kun je regelmatig naar optredens.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!