Restaurants en leerbedrijven

Broodje eten bij de studenten van Bakkerij & Patisserie? Je nagels of wenkbrauwen laten doen? Of ben je op zoek naar een nieuw logo voor je bedrijf? Daar hoef je de deur niet voor uit. Dit, en nog veel meer, kan allemaal bij Deltion. In onze eigen leerbedrijven.

Als mbo-student loop je stage of doe je ervaring op bij een leerbedrijf. Maar je hoeft niet altijd de deur uit. Want ook binnen het Deltion College zijn veel plekken waar je werkervaring opdoet. Bekijk welke leerbedrijven we allemaal in huis hebben.

Grand Cafe Amadeus
Bij Grand Café Amadeus kun je ontzettend gezellig lunchen. Er is een fijne Hollandse menukaart. Lunchen kan maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Je vindt Grand Café Amadeus op de begane grond van gebouw Bordeaux. Reserveren kan via restaurants@deltion.nl of via de button hieronder:


Benieuwd naar de menukaart van Amadeus? Bekijk deze online:


Lokaal 038
Lekker uit eten of gewoon leuk lunchen? De studenten van de koks- en horecaopleidingen staan in de keuken en bediening van Lokaal 038. Ze helpen je graag. Lunchen kan maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur, dineren kan maandag t/m donderdag van 18.00 tot 20.00 uur.

Lokaal 038 zit naast de ingang Campus-Oost, in gebouw Wit. Reserveren kan via restaurants@deltion.nl of via de button hieronder:


Benieuwd naar de menukaarten van Lokaal 038? Bekijk ze online:
Plein 15
Ben je toe aan een goede kop koffie, een cappuccino of latte macchiato? Onze horecastudenten serveren de lekkerste koffiesoorten bij Plein 15, op het Sweelinckplein. Lunchen kan er ook. Wil je reserveren? Dat kan via cateringcampus@deltion.nl


Benieuwd naar de menukaart van Plein 15? Bekijk deze online:


Bakkerij Delicieuze
Bakkerij Delicieuze is de bakkerij van Deltion. Alles wat de studenten bakken, is te koop. Soms zijn er bolletjes, dan weer bonbons of koeken. Dus loop even langs. Heb je een feestje? Je kunt mooie taarten bestellen bij de bakkerij! Bakkerij Delicieuze zit op de eerste verdieping van gebouw Wit.

Beautysalon
Even relaxen, gewoon op school: geniet van een manicure of een gezichtsbehandeling. Maak een afspraak bij de Beautysalon op de tweede verdieping in gebouw Geel. De studenten Schoonheidsspecialist en Allround Schoonheidsspecialist geven verschillende behandelingen.

BeeldBureau
Je kunt de studenten van de creatieve opleidingen de leukste opdrachten geven. Ze ontwerpen logo’s voor je, een nieuwe huisstijl of bouwen een hele website. Maar ze zijn ook goed in fotograferen, filmen en het maken van animaties. Meer weten of een opdracht indienen? Kijk dan op deze pagina.

Algemeen Servicepunt (ASP)
Problemen met je laptop of telefoon? De ICT-studenten en medewerkers van het ASP staan voor je klaar! Je kunt er terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 tot 21:00 uur, en op woensdag en vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Ook kun je er elke weekdag binnen lopen. Je vindt het ASP op de begane grond in gebouw Geel.

Mini-ondernemingen
Zijn pop-ups alleen iets voor Amsterdam en Berlijn? Welnee, er zijn ook pop-ups op het Deltion College. Op de campus zie je vaak kleine, tijdelijke stands. Ze verkopen bijvoorbeeld broodjes, wraps en zelfs sushi. Studenten van verschillende opleidingen zijn voor een opdracht eigenaar van hun eigen pop-up.

Deltion theater
Naar een concert of toneelvoorstelling? Bekijk even of de studenten Podium- en Evenemententechniek iets leuks op de agenda hebben. In het theater van Deltion kun je regelmatig naar hun optredens.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum