Restaurants en leerbedrijven

Broodje eten bij de studenten van Bakkerij & Patisserie? Je nagels of haar laten doen? Of een website laten bouwen? Daar hoef je de deur niet voor uit. Dit, en nog veel meer, kan allemaal bij Deltion. In onze restaurants en praktijkruimtes.

Als mbo-student loop je stage of doe je ervaring op bij een leerbedrijf. Maar je hoeft niet altijd de deur uit. Want binnen het Deltion College zijn ook veel plekken waar je werkervaring opdoet. We noemen deze praktijklocaties ook wel leerbedrijven. Bekijk welke leerbedrijven we allemaal hebben.

Let op: in verband met de richtlijnen rondom het coronavirus is reserveren verplicht bij Grand Cafe Amadeus, Lokaal 038 en Plein 15. 

Grand Cafe Amadeus
Bij Grand Café Amadeus kun je ontzettend gezellig lunchen. Er is een fijne Hollandse menukaart. Je vindt Grand Café Amadeus om de begane grond van gebouw Bordeaux. Om te reserveren bel je van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.30 uur met 038 – 850 3400. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk deze dan hier.

Momenteel kunnen alleen Deltion medewerkers reserveren door een mail te sturen naar: restaurants@deltion.nl of bel naar 038 – 850 3400 (telefonisch beschikbaar van ma t/m vrij van 09:00 - 12:30 uur).  

Lokaal 038
Lekker uit eten of gewoon leuk lunchen? De studenten van de koks- en horecaopleidingen staan in de keuken en bediening en helpen je graag. Lokaal 38  zit naast de ingang van gebouw Oost. Om te reserveren bel je van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.30 uur met 038 – 850 3400. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk hier de menukaart voor lunch en diner. 

Momenteel kunnen alleen Deltion medewerkers reserveren door een mail te sturen naar: restaurants@deltion.nl of bel naar 038 – 850 3400 (telefonisch beschikbaar van ma t/m vrij van 09:00 - 12:30 uur).  

Plein 15
Toe aan een goede kop koffie, een cappuccino of latte macchiato? De horecastudenten serveren de lekkerste koffiesoorten bij Plein 15, op het Sweelinckplein. Lunchen kan er ook. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk deze dan hier

Inizio
Bij Inizio krijgen studenten een opleiding voor assistent functies. Ze maken en begeleiden op maandag bijvoorbeeld een lunchbuffet met soep, snacks, salades, broodjes met beleg, fruit en toetjes.

Bakkerij Delicieuze
Bakkerij Delicieuze is de bakkerij van Deltion. Alles wat de studenten bakken is ook te koop. Soms zijn er bolletjes, dan weer bonbons of koeken. Dus loop even langs. Heb je een feestje? Je kunt heel mooie taarten bestellen bij de bakkerij. Bakkerij Delicieuze zit op de eerste verdieping van gebouw Wit.

Beautysalon
Even relaxen, gewoon op school. Genieten van een manicure of een gezichtsbehandeling. Maak een afspraak bij de Beautysalon op de tweede verdieping in gebouw Geel. De studenten Schoonheidsspecialist en Allround Schoonheidsspecialist geven verschillende behandelingen.

Beeldbureau
De studenten van de creatieve opleidingen kun je de leukste opdrachten geven. Ze ontwerpen logo’s voor je, een nieuwe huisstijl of bouwen een hele website. Maar ze zijn ook goed in fotograferen, filmen en het maken van games en animaties. Vraag wat er allemaal kan bij het Beeldbureau op de tweede verdieping in gebouw Blauw.

Optiekwinkel
Bril op maat? Zonnebril op sterkte? De student Optiek staan bij Optiekwinkel ZON&BRIL voor je klaar op de begane grond van gebouw Wit. Ze geven je goed advies en je kunt een bril of zonnebril krijgen die perfect bij je past.

Algemeen Servicepunt (ASP)
Problemen met je laptop of telefoon? De ICT-studenten en medewerkers van het ASP staan voor je klaar! Je kunt er terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 08.00 - 21.00 uur en op woensdag en vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur. elke dag binnen lopen. Het ASP op de begane grond in gebouw Geel.

Mini-ondernemingen
Pop-ups alleen iets voor Amsterdam en Berlijn? Welnee, er zijn ook pop-ups op het Deltion. Op de campus zie je vaak kleine, tijdelijke stands. Ze verkopen bijvoorbeeld broodjes, wraps en zelfs sushi. Studenten van verschillende opleidingen zijn voor een opdracht eigenaar van hun eigen pop-up.

Deltion theater
Naar een concert of toneelvoorstelling? Bekijk even of de studenten Podiumtechniek en Audiovisuele Voorzieningen iets leuk op de agenda hebben. In het theater van Deltion kun je regelmatig naar optredens.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!