Routes en parkeren

Het Deltion College heeft één locatie. Dat is handig, want daarmee krijg je les op één centrale plek. Je vindt Deltion aan de Mozartlaan in Zwolle. Onze school is één grote campus met verschillende gebouwen. Zie het als een dorp. Er is een bakker op de hoek, een garage en even verderop een theater en een grand café.

Op de plattegrond zie je de gebouwen van onze campus, met alle ingangen en de parkeergarages.

Parkeren bij Deltion
Kom je met de auto naar Deltion? We hebben 3 parkeergarages:

  • P1: campus deel Oost
  • P2: campus deel West
  • P3: voor voertuigen hoger dan 2 meter

Elektrische auto’s
Rijd je een elektrische auto? Op P3 zijn oplaadplekken. Ook naast gebouw Geel aan de Obrechtstraat vind je een oplaadplek.

Fietsen en brommers stallen
Kom je op de fiets of met de brommer? Die kun je stallen op deze plekken:

  • P1: campus deel Oost
  • P2: campus deel West voor fietsen
  • P3: campus deel West voor brommers

Openbaar vervoer
Gemakkelijk naar Deltion reizen? Neem het openbaar vervoer. Vanaf station Zwolle rijden verschillende bussen naar de campus. Buslijn 1 en 9 stoppen aan de Mozartlaan, recht tegenover de hoofdingang. Je kunt ook buslijn 5, 200 of 202 nemen. Deze lijnen stoppen bij halte Katerdijk, bij de Hornbach. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de campus.

Bezoekerspas
Ben je geen student of medewerker van Deltion? Dan kun je alleen naar binnen met een bezoekerspas. Schrijf je eerst in bij één van onze recepties, daarna krijg je een bezoekerspas. Rijd je in via één van de parkeergarages? Dan krijg je een bezoekerspas via de intercomzuil. De pas is ook je uitrijkaart.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!