Routes en parkeren

Het Deltion College heeft één centrale locatie zoals je ziet op de plattegrond. Dat is handig, want daarmee krijg je meestal les op één plek. Je vindt Deltion aan de Mozartlaan in Zwolle. Op de plattegrond zie je één grote campus met verschillende gebouwen. Zie het als een dorp. Er is een bakker op de hoek, een garage en even verderop een theater en een grand café!

Op de plattegrond zie je de gebouwen van onze campus, met alle ingangen en de parkeergarages.

Parkeren bij Deltion
Kom je met de auto naar Deltion? We hebben vier parkeergelegenheden:

  • P1 (parkeergarage): campus Oost
  • P2 (parkeergarage): campus West
  • P3: ook voor voertuigen hoger dan twee meter
  • Zijn de bovenstaande drie parkeergelegenheden vol? Dan kun je op P4 parkeren, aan de Industrieweg.

Parkeerplekken voor mindervaliden vind je in P1 (eerste verdieping) en P2 (derde verdieping/laag D), bij hoofdingang Oost en bij hoofdingang West.

Elektrische auto’s
Rijd je een elektrische auto? Op P3 zijn oplaadplekken.

Fietsen en brommers stallen
Kom je op de fiets of met de brommer? Die kun je stallen op deze plekken:

  • P1: campus Oost
  • P2: campus West voor fietsen
  • P3: campus West voor brommers
 

Openbaar vervoer
Vanaf station Zwolle rijden verschillende bussen naar de campus. Buslijn 1 en 9 stoppen aan de Mozartlaan, recht tegenover de hoofdingang. Je kunt ook buslijn 5, 200 of 202 nemen. Deze lijnen stoppen bij halte Katerdijk, bij de Hornbach. Vanaf hier is het een klein stukje lopen naar de campus.

Deelfiets
Ga je liever met de fiets van het station naar Deltion? Dat kan! Deltion heeft gratis deelfietsen voor studenten en medewerkers. Ze staan op het station, en in de Mobihub van Deltion. Je kunt ze met de app lenen. Meer informatie over de deelfiets vind je op ons intranet.

Bezoekerspas
Ben je geen student of medewerker van Deltion? Dan kun je alleen naar binnen met een bezoekerspas. Schrijf je eerst in bij één van onze recepties, daarna krijg je een pas. Rijd je in via één van de parkeergarages? Dan krijg je een bezoekerspas via de intercomzuil. De pas is ook je uitrijkaart.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum