D-card

Naar een concert in Hedon Zwolle? Naar het theater? Of gewoon lekker naar de kapper? Laat je D-card zien, want dan krijg je korting!

Studeer je bij Deltion? Of ben je medewerker? Dan heb je een D-card. Die is niet alleen je toegangspas voor de Deltion-campus. Met de D-card krijg je heel veel korting in Zwolle en omgeving. Bijvoorbeeld bij winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Nieuwe look met je D-card
Ook als je toe bent aan nieuwe look, gebruik je je D-card. Ga voor een nieuw kapsel, bijvoorbeeld. En bij diverse kledingwinkels krijg je met je card korting op je nieuwe of vintage outfit. Daarna loop je naar Plato Zwolle om de nieuwste platen van de leukste bands met korting te scoren.

Trakteer ze!
Cadeautje kopen voor je moeder of oma? Een feestje vieren? Met je D-card kun je met korting op taart trakteren. Of je gaat relaxen met vrienden en laat, met korting, take-away bezorgen.

Bekijk op de studentenportal welke bedrijven welke acties aanbieden.

Bied korting aan!
Heeft jouw bedrijf een goede actie of korting? Koppel deze aan de D-card. De 20.000 studenten en medewerkers van het Deltion kunnen zomaar jouw klanten worden! Meer weten over de mogelijkheden? Vul het D-card formulier in en de afdeling Marketing & Communicatie neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!