D-card

Toegang tot de campus? Centrale examens doen? Daar heb je je D-card voor nodig. En als extraatje krijg je met je D-card lekker veel korting. Bijvoorbeeld bij de kapper, of in winkels!

Studeer je bij Deltion? Of ben je medewerker? Dan heb je een D-card. Die D-card is je toegangspas voor de Deltion-campus. Maar je hebt hem bijvoorbeeld ook nodig voor centrale examens, om te printen of een kluisje te huren. En: met de D-card krijg je heel veel korting in Zwolle en omgeving. Bijvoorbeeld bij winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Centrale examens
Ben je student? En doe je een centraal examen op Deltion? Dan heb je je D-card nodig. Daarmee berg je je spullen op in een kluisje, zoals je jas en je smartphone. Je mag die spullen namelijk niet meenemen de examenzaal in.

Nieuwe look met je D-card
Ook als je toe bent aan nieuwe look, gebruik je je D-card. Ga voor een nieuw kapsel, bijvoorbeeld. En bij diverse kledingwinkels krijg je met je card korting op je nieuwe of vintage outfit. Daarna loop je naar Plato Zwolle om de nieuwste platen van de leukste bands met korting te scoren.

Trakteer ze!
Cadeautje kopen voor je moeder of oma? Een feestje vieren? Met je D-card kun je met korting op taart trakteren. Of je gaat relaxen met vrienden en laat, met korting, take-away bezorgen.

Bekijk op de studentenportal welke bedrijven welke acties aanbieden.

Bied korting aan!
Heeft jouw bedrijf een goede actie of korting? Koppel deze aan de D-card. De 20.000 studenten en medewerkers van het Deltion kunnen zomaar jouw klanten worden! Meer weten over de mogelijkheden? Vul het D-card formulier in en de afdeling Marketing & Communicatie neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen

Contact Studenten SuccesCentrum