D-Card

Naar een concert in Hedon Zwolle? Naar het theater? Of met je vrienden of ouders naar McDonalds in Heerde, Kampen of Zwolle? Laat je D-card zien, want je krijgt er korting.

Studeer je bij het Deltion? Of ben je medewerker? Dan heb je een D-card. En dit is niet alleen je toegangspas. Met de D-card krijg je heel veel korting in Zwolle en omgeving. Met je D-card kun je rekenen op leuke korting bij winkels, caf├ęs, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Nieuwe look met je D-card
Maar ook als je toe bent aan nieuwe look gebruik je je D-card. Ga voor een nieuw kapsel bij HairToday, Hairfashion of Cleo’s. En bij diverse kledingwinkels krijg je korting op je nieuwe of vintage outfit als je je D-card laat zien. Daarna loop je naar Plato Zwolle om de nieuwste platen van de leukste bands met korting te scoren.

Trakteer ze!
Cadeautje kopen voor je moeder of oma? Een feestje vieren? Met je D-card kun je met korting op taart trakteren. Of je gaat relaxen met vrienden en laat, met korting, pizza van Domino’s komen.

Bekijk op de studentenportal welke bedrijven welke acties aanbieden. Bekijk ze hier!

Bied korting aan!
Heeft jouw bedrijf een goede actie? Koppel deze aan de D-card. Studenten en medewerkers van het Deltion kunnen zo maar jouw klant worden. Dit zijn er toch al gauw 20.000. Meer weten over de mogelijkheden? Vul het D-card formulier in en de afdeling Marketing & Communicatie neemt contact met je op.

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!