Breed (half) jaar Techniek - brede oriëntatie zonder studievertraging!

08 december 2023 10:46 Nieuws
Decanen van vierdejaars havo-leerlingen: opgelet! Ken jij leerlingen met interesse voor techniek, voor wie een praktische opleiding goed bij hen past? Wijs ze dan op het Breed (half) jaar Techniek! Tijdens dit halve jaar maken ze kennis met alle technische vakgebieden én lopen ze geen studievertraging op.
Deltion start op 29 januari 2024 met deze variant van het Brede jaar Techniek.

Deze opleiding is speciaal voor havisten die de voorkeur geven aan praktisch onderwijs en affiniteit hebben met techniek. Zij maken een half jaar lang kennis met alle technische vakgebieden: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, smart technology, installatietechniek, medische techniek, procestechniek en commerciële techniek. Na dit intensieve halve jaar maken ze een keuze voor een vervolgopleiding op niveau 4.
Ken je niet-havoleerlingen met een brede interesse in techniek? Die ook baat hebben bij meer praktijkgeoriënteerd onderwijs? Ook zij zijn van harte welkom! Vanwege de kleine klassen zorgen wij voor optimale begeleiding.

De opleiding start in januari 2024, dus studievertraging is niet aan de orde.
Kijk op onze website voor meer informatie over het Breed (half) jaar Techniek of neem contact op met Studenten SuccesCentrum (SSC). Bel (038) 850 30 00 of mail ssc@deltion.nl.

Wat ons en onze studenten bezighoudt