Medewerkers over Deltion

Benieuwd wie er bij het Deltion College werken en wat zij belangrijk vinden in hun werk? Lees wat onze collega's te vertellen hebben, bekijk de filmpjes hiernaast én duik in ons sociaal jaarverslag!

Marleen Pathuis, leraar Transport & Logistiek
"Studenten geven mij energie! Het is iedere dag weer een avontuur om met hen op te trekken en ze iets nieuws te leren. Als leraar en als mens mag ik een beetje bijdragen aan hun toekomst en dat vind ik prachtig!"

Margriet Evers, leraar Sociaal Agogisch Werk
"Werken met studenten vind ik uitdagend en interessant. Ik kan mijn creativiteit helemaal kwijt in de lessen die ik geef. En ik heb de leukste collega’s! Deltion biedt mij veel ontwikkelmogelijkheden. Andere vakken, nieuwe werkvormen. Zo doe ik nu bijvoorbeeld een ontwikkeltraject tot senior leraar. Hartstikke leuk en leerzaam!"

Daniël van Veen, leraar Orde & Veiligheid
"Ik heb de overstap gemaakt van de politie naar leraar op Deltion. Leraar zijn geeft me veel voldoening. Samen met mijn team bereid ik studenten zo goed mogelijk voor op hun toekomstige baan. Met mijn praktijkervaring kan ik ze een realistisch beeld van het vak geven, geweldig toch?"

Bekijk de filmpjes van enkele collega's: