background

Aantrekkelijk en creatief schrijven

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren gemakkelijker en creatiever te schrijven.

Inhoud

In deze training leer je in twee dagdelen, gemakkelijker én creatiever schrijven. Je doet ervaring op met diverse creatieve technieken en krijgt tips voor het aantrekkelijker maken van teksten. Of het nu gaat om brieven, e-mails, notities, beleidsstukken, notulen of webteksten, de kennis en ervaring die je opdoet is direct toe te passen. Spelling en grammatica komen niet aan de orde. 

Programma

Deze cursus bestaat uit twee avonden van 3,5 uur.

Resultaat

Je doet ervaring en kennis op met diverse creatieve schrijftechnieken en tools, waardoor je leert om duidelijke en aantrekkelijke teksten te schrijven.

Studietijd

De cursus bestaat uit twee avonden van 3,5 uur op 15 en 29 oktober 2019.

Leslocatie

Deltion College, Mozartlaan 15, 8031AA Zwolle

Kosten

De kosten bedragen €175,00 per deelnemer.

Ook interessant

Efficiënt en assertief notuleren

En dan nog even dit

Twee weken voor de bovengenoemde data wordt er bepaald of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus te laten doorgaan. Je ontvangt hierover een bericht per mail. Tevens ontvang je een vragenlijst die we graag ingevuld retour ontvangen, zodat de trainer zich goed kan voorbereiden op je specifieke vragen.

Meer informatie & aanmelding

Als deelnemer van deze opleiding/training/cursus ga je een overeenkomst aan met Deltion Business (KvK 41025460). Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website of de button 'Aanmelden' bij de cursusinformatie. Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van de ontvangst van jouw aanmelding. Binnen enkele dagen volgt de bevestigingsbrief. Voor sommige opleidingen zijn er aanvullende eisen met betrekking tot deelname aan de opleiding. Zie hiervoor de cursusinformatie.

Voor meer inhoudelijke informatie  en vragen over deze cursus/opleiding, kun je contact opnemen met Deltion Business, Telefoon: 038 - 850 31 50 of E-mail: [email protected]

aanmelden