Dit zijn onze Skills Heroes finalisten!

12 maart 2024 15:36 Nieuws

Vol trots stellen wij al onze toppers voor die dit jaar uitkomen voor Team Deltion tijdens de finales van Skills Heroes!🏆🌟 Ons grootste team ooit! Maar liefst 43 Deltionstudenten in 35 vakrichtingen doen mee aan de landelijke finales van Skills Heroes: dé vakwedstrijden voor het mbo.

Op maandag 11 maart werd Team Deltion gepresenteerd. Bijna alle finalisten waren aanwezig. Het aftellen naar Skills The Finals kan nu écht beginnen!

Dit Nederlands Kampioenschap voor beroepen vindt plaats op 20, 21 & 22 maart in Brabanthallen in Den Bosch. Op 20 maart vertrekken onze studenten vanaf Deltion richting Den Bosch en iedereen is uitgenodigd om ze succes te wensen en uit te zwaaien! We verzamelen op het Sweelinckplein en de bus vertrekt tussen 11.45 - 12.15 uur naast gebouw Rood.

Over de organisatie
De organisatie van Skills The Finals is in handen van WorldSkills Netherlands. WorldSkills Netherlands heeft als doel om het (v)mbo positief onder de aandacht te brengen, het beroepsonderwijs te promoten en om studenten een uitdagende leerervaring te geven.

Heel veel succes allemaal, jullie kunnen het!

Wat ons en onze studenten bezighoudt