Zestien medailles voor Deltionstudenten bij Skills The Finals

23 maart 2024 12:37 Nieuws
Maar liefst 16 van de 43 deelnemende Deltionstudenten vielen in de prijzen bij Skills The Finals, de landelijke vakwedstrijden voor het mbo. In totaal sleepten zij acht gouden, drie zilveren en vijf bronzen medailles in de wacht.

De afgelopen dagen streden zo’n zeshonderd (v)mbo'ers uit heel Nederland om de titel van beste vakman of –vrouw in hun vakgebied. Ze voerden verschillende opdrachten uit en werden beoordeeld door een onafhankelijke jury. Dat gebeurde in de Brabanthallen. Na twee dagen hard werken vol spanning werd de uitslag op vrijdag 22 maart bekend, en kregen de deelnemers hun prijzen uitgereikt.

Decentraal

De eerste medailles voor Deltion werden al behaald tijdens de decentrale finals Entree Dienstverlening op 7 en 8 februari, Entree Bouwen, Wonen & Onderhoud op 27 februari, Vliegtuigtechniek op 7 maart, Sport & Bewegen op 8 maart en Lassen MAG/BMBE op 15 maart.

Medaillewinnaars
Alle uitslagen zijn inmiddels gepubliceerd. Deltion feliciteert alle deelnemers en kampioenen met hun fantastische prestaties!

Wat ons en onze studenten bezighoudt