Studenten Tweewielertechniek aan de slag met nieuw lesmateriaal; een elektrische Harley!

25 april 2024 14:24 Nieuws

De motorfietsindustrie groeit in een razend tempo. Met elektrisch rijden als een van de belangrijkste trends. Om deze ontwikkelingen te leren, is het belangrijk om up-to-date lesmateriaal aan te bieden aan onze studenten.

De motor is geleverd door Harley Davidson. En Oude Monnink Motors Hengelo heeft de motor klaargemaakt voor gebruik als lesmateriaal. Daardoor kunnen onze studenten zich nog beter voorbereiden op het werkveld van de toekomst.


De Harley Livewire, is een indrukwekkend voorbeeld van moderne technologie en duurzaamheid. En vertegenwoordigt het allernieuwste op het gebied van elektrische motorfietsen. Hoewel de studenten van Tweewielertechniek al leren en werken met een KTM off-road elektrische motor en twee elektrischie scooters. Ontbrak er nog een elektrische weg-motor. Daarom is het toevoegen van de Harley Livewire aan het lesmateriaal weer een mooie stap, om de studenten voor te bereiden op de toekomst!

Bas Oude Monnink;' ik vind het belangrijk om een goede verbinding te hebben met het onderwijs. En de monteurs van de toekomst. Mede door dit soort lesmateriaal blijven ze bij én zijn ze klaar voor het toekomstige werkveld'.

De Harley Livewire is een baanbrekend model in de wereld van elektrische motorfietsen. Met zijn indrukwekkende acceleratie en het ontbreken van een koppeling, biedt de Livewire een geheel nieuwe rijervaring. Het model is ook uitgerust met o.a. een high-voltage batterij (of RESS; Rechargeable Energy Storage System). Het gebruik van de Harley Livewire in de opleidingen Tweewielertechniek bij Deltion draagt bij aan de ontwikkeling van het lesmateriaal. En benadrukt de focus op vooruitstrevende en duurzame technologieën. Het biedt studenten de kans om te leren, en ervaring op te doen met de nieuwste technologieën. Wat de studenten helpt om niet alleen de huidige markt te begrijpen, maar ook om hen voor te bereiden te zijn op de toekomstige trends en ontwikkelingen.

Benieuwd naar welke opleidingen gebruikmaken van dit nieuwe lesmateriaal? Bekijk ze hier!

Oude Monnink Motors Hengelo. Since 1966. New Harley-Davidson eBicycles.
Facebook; OudeMonninkMotorsHengelo
Insta: @hdoudemonninkmotors


Wat ons en onze studenten bezighoudt