Seminar op Deltion: Care for the future of care

02 september 2022 Nieuws
Het Deltion College houdt vrijdag 30 september het seminar 'Care for the future of Care'. Dat doen we samen met Isala (ziekenhuis), Woonzorgconcern IJsselheem, Windesheim en het Practoraat Gezondheid & Technologie van Deltion.

Centraal staan vragen die de zorgsector en het zorgonderwijs bezighouden. Hoe kunnen we goede en persoonlijke zorg blijven bieden aan een vergrijzende bevolking? Welke kennis en vaardigheden hebben onze (toekomstige) professionals in zorg en welzijn nodig? Welke technologische ontwikkelingen kunnen ons hierbij helpen?

Tijdens het Seminar wisselen we interessante key notes af met interactieve workshops en een netwerklunch. Ook delen we de uitkomsten gedeeld van het project Team WE: het Erasmus+ project waarin Deltion samenwerkt met mbo-scholen uit Finland en Baskenland. Daarin onderzoeken wij gezamenlijk vraagstukken vanuit welzijn en gezondheid. Vanwege de aanwezigheid van internationale gasten zijn alle presentaties in het Engels.

Zoek jij inspiratie op het snijvlak van zorg en technologie? Wil je hiermee aan de slag in jouw organisatie, en zoek je expertise of hulp? Of wil je graag aansluiten bij bestaande initiatieven? Schrijf je dan nu in voor het seminar 'Care for the future of Care'. Je vindt hier ook de inhoud van het programma die plaatsvindt tussen 09.00 - 13.00 uur

Wat ons en onze studenten bezighoudt