Ondertekening samenwerking het Deltion College, SMARTCirculair en provincie Overijssel

31 januari 2020 09:39 Nieuws
Gister is de samenwerking tussen het Deltion College, SMARTCirculair en provincie Overijssel officieel ondertekend. SMARTCirculair is een nationale ontwerpwedstrijd waarin studenten uit verschillende technische opleidingen samen strijden om het meest Circulair, CO2-vriendelijke en vernieuwde bouwontwerp. Ongeveer 60 studenten Bouw niveau 4 werken aan een opdracht VanWonen, welke mede mogelijk gemaakt wordt door provincie Overijssel.

Dit is het eerste jaar dat Deltion meedoet aan deze landelijke wedstrijd; ‘tijdens deze 20 weken durende opdracht leren de studenten out of the box denken, zichzelf af te remmen en een project met een grotere view te bekijken. Daarnaast leren ze competenties zoals; pitchen, communiceren, sales, techniek, installatie, bouw en meer! Het is een project waarin zij niet alleen groeien als professional maar ook als individu én als teamplayer. Een project wat tot nu toe al een groot succes is’, aldus Hilbert Otten, coördinator derdejaars studenten Bouw niveau 4.

Op 14 februari vindt de presentatiemarkt plaats. Op 22 mei moeten alle studenten hun opdracht inleveren. Vanaf 25 mei start de publieksvoting en op 17 juni is de finale.
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Bekijk dan de pagina SMARTCirculair: https://www.deltion.nl/voor-bedrijven/samenwerkingsverbanden/smartcirculair

Wat ons en onze studenten bezighoudt