Winnaar voorronde Skills Heroes patisserie bekend 

07 november 2019 Nieuws
Ook dit jaar heeft de afdeling patisserie weer meegedaan aan de voorronde van de Skills Heroes vakwedstrijden. Tijdens deze voorronde gingen de studenten uit de Excellentklas de strijd met elkaar aan. Dit heeft geresulteerd in drie prijswinnaars (de 1ste, 2de en 3de  prijs), de winnares van de eerste prijs gaat onze school vertegenwoordigen tijdens de halve finale bij Curio in Breda. 

De opdracht van de patissiers was het maken van 2 dezelfde (10-persoons) desserttaartjes. In de uitvoering hiervan waren zij volledig vrij. Dus in de vullingen, smaken en decoratie konden zij zich helemaal uitleven. Daar hebben de studenten verschillende woensdagmiddagen/avonden mee geëxperimenteerd, geproefd en weer aangepast tot onderstaande (winnende) eindresultaten:

De 3de prijs is behaald door Dani van Rosse:


De 2de plaats is behaald door Chantal Hakvoort:


De 1ste plaats in behaald door Jiska Lobbert:


Jiska Lobbert gaat de strijd aan in Breda. De opdracht die ze daar moet uitvoeren is een stuk zwaarder, dus er zal weer hard gewerkt moeten worden. De beste 8 van de 13 halve finalisten in Breda gaan uiteindelijk naar de landelijke finale in Leeuwarden. We wensen onze student veel succes!

Wat ons en onze leerlingen bezighoudt