Starten in de Techniek

Heb jij interesse in de mogelijkheden voor omscholing naar een technisch beroep? Het is de moeite waard om je te verdiepen in kansrijke technische beroepen, want het technisch bedrijfsleven in de regio Zwolle vraagt veel nieuwe medewerkers. Zowel in de bouw- en de metaalsector, als in de installatietechniek en de schildersbranche en lakverwerkende industrie worden volop vakmensen gevraagd!

Maar hoe ontdek je wat bij je past? En hoe zorg je dat je de juiste papieren hebt, zodat je aan de slag kunt? Wij helpen je graag op weg. We gaan graag met je in gesprek over wat je werkervaring is, wat jouw wensen zijn en welke opleiding hierbij past. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om via zogenoemde Voorschakeltrajecten kennis te maken met een technisch vakgebied. Tijdens dit traject maak jij kennis met bedrijven, werk je deels mee en krijg je een goed indruk van het werkgebied. 

Lees hieronder meer over de branches binnen de techniek en kijk hoe jij zo snel mogelijk aan de slag kan! Voor al deze opleidingen geldt dat je kan instromen op ieder moment, dat we kijken naar je werkervaring en dat persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. 

Bouw

Verf- en Applicatietechniek

Werktuigbouwkunde, Mechatronica en Metaal.

Infratechniek Kabels en Leidingen

Installatie- en Elektrotechniek

Neem contact met mij op

Contact Bas de Koekkoek