background

Erkennen van verworven competenties (EVC)

Heb je veel werkervaring en vakkennis, maar heb je hier geen formele bevestiging van? Merk je dat je collega's mét diploma stappen maken in hun loopbaan, terwijl jouw carrière stagneert? Of wil je graag een document aan je CV toevoegen dat jouw werk- en denkniveau aantoont? Dan is een EVC-traject wellicht iets voor jou!

Deze procedure voor het Erkennen van Verworven Competenties (EVC) is geschikt voor iedereen die een Ervaringscertificaat wil. Door deze procedure te doorlopen krijg je een bevestiging van wat je waard bent; zowel wat betreft kennis en kunde, maar ook wat betreft werk- en denkniveau. Na deze procedure kan je eventueel het Ervaringscertificaat verzilveren en door middel van vrijstellingen vaak versneld een opleiding doorlopen. Het Expertisecentrum EVC van Deltion is al jaren landelijk erkend als aanbieder van EVC-procedures en één van de weinig erkende aanbieders verbonden aan een ROC.

Naast een EVC-traject biedt Deltion ook een EVP-procedure aan. Een EVP-procedure is zinvol wanneer je graag wil weten waar je staat na een aantal jaar werkervaring en goed in kaart wilt brengen wat je aan kennis en kunde in huis hebt. Daarnaast wil je graag advies over welke stappen goed zijn voor jouw loopbaan.

Meer weten over EVC-trajecten?

Wil je een EVC-traject starten of wil je meer weten over de mogelijkheden? Doe dan vrijblijvend de Quickscan. Neem contact op met de adviseur van het Expertisecentrum EVC via 038-8503096 of via e-mail [email protected]