Leergang Circulair Bouwen

Cursus 7 dagdelen €3.450,-

In de Leergang Circulair Bouwen word je als ondernemer stapsgewijs meegenomen in wat het betekent om circulair te gaan bouwen. Wil jij weten hoe je winstgevend kan ondernemen in de nieuwe economie? Meld je dan aan!

Lees hier de online informatiefolder over het programma in 2024. Werk jij in de Regio Zwolle? Dan mag je deelnemen voor €1.725. Kijk bij het kopje Kosten voor meer informatie.

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Startdatum Duur Kosten
Mbo 9 september 2024 7 dagdelen in 8 weken €3.450,-
+ overige kosten
Mbo
Startdatum Duur Kosten
9 september 2024 7 dagdelen in 8 weken €3.450,-
+ overige kosten

Meer informatie

Over deze leergang

In de Leergang Circulair Bouwen word je stapsgewijs meegenomen in wat het betekent om als bouwbedrijf, maar ook als opdrachtgever of gemeente, circulair te gaan bouwen. Je verdiept je in de landelijke regelgeving in de bouwsector, bekijkt praktijkvoorbeelden met verdienmodellen, leert over veranderende bouwprocessen en ketensamenwerkingen en werkt aan je eigen case.

 

Kosten

De kosten voor de Leergang Circulair Bouwen bedragen normaliter €3.450,- (scholing is vrijgesteld van btw) per persoon.
Via co-financiering vanuit Upgradejezelf kunnen werkgevers/werknemers uit één van de 22 gemeentes van de Regio Zwolle deelnemen tegen een gereduceerd tarief van €1.725. Hiervoor is een offerte nodig, die op te vragen is via business@deltion.nl. Met deze offerte kan vervolgens financiering worden aangevraagd via Upgradejezelf

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online-leeromgeving, licenties, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvang je indien van toepassing op de eerste lesdag.

Certificaat

Je ontvangt na het volgen van de lessen en het maken van de opdrachten een bewijs van deelname van Deltion & Windesheim.

Opzet leergang

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

De maximale groepsgrootte voor deze leergang is 18 personen. Bij meer aanmeldingen word je op de reservelijst geplaatst. 

Veelgestelde vragen

Contact Deltion Business

Nog eens nalezen?

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Download de digifolder