Onze richtingen binnen mbo

Sport, Opvoeding & Maatschappij

Sport je graag of voel je mensen goed aan? Durf je daarnaast voor een groep mensen te spreken en maak je makkelijk contact? Ontdek de opleidingen waarbij je met mensen van jong tot oud mag werken. 

Veiligheid

Houd jij van avontuur en beweeg je graag? Red jij je prima alleen en bedenk je nieuwe oplossingen? Ben jij iemand die doet wat hij heeft afgesproken en anderen daar ook op durft aan te spreken? En ben je in voor afwisseling?

Techniek & Gebouwde Omgeving

Nieuwe dingen bedenken en maken. Als techniek je boeit, is elke dag bij Deltion een ontdekkingsreis! Je leert meubels maken, een machine ontwerpen of een techniek bedenken waarmee je gordijnen met een druk op de knop opent of sluit. Of je ontwerpt een kunststofauto die rijdt op zonne-energie.

Start.Deltion

Bij START.Deltion kan je in één jaar een diploma halen. We bieden je een opleiding in verschillende richtingen. Zo kan je kennismaken met het werken in de zorg of dienstverlening; bij een verzorgingstehuis, een restaurant of bakkerij. Hou je meer van techniek, dan bieden we je opleidingen in de bouw, installatietechniek of autotechniek. Ben je liever rechtstreeks in contact met mensen, dan is een opleiding als verkoopmedewerker misschien iets voor jou!