Verpleging, Verzorging en Thuiszorg

De maatschappij vergrijst: de behoefte aan zorg neemt toe. Tegelijkertijd is er een groot tekort aan zorgmedewerkers. Werk jij in de ouderenzorg of thuiszorg? Dan groei je verder in je vak, met één van de mbo-opleidingen of cursussen van Deltion. 

Met die vergrijzing verandert ook de zorgvraag. Hoe ga jíj om met een doelgroep met diverse achtergronden, behoeften en steeds complexere ziektebeelden? Met de mbo-opleidingen en cursussen van Deltion kies je voor een specialisatie, of juist voor verbreding van je inzetbaarheid. Als vakspecialist of breed inzetbare medewerker vergroot je jouw waarde voor de instelling waar je werkt. En daarmee versterk je ook je kansen op de arbeidsmarkt nog verder. 

Ook als je nieuw bent in de verpleging, verzorging en thuiszorg, biedt Deltion je de opleiding waarmee je zo snel mogelijk je vakmanschap op peil brengt én je papieren haalt. Met vakinhoudelijke trajecten, zoals Gerontopsychiatrie, maar ook trainingen in persoonlijke vaardigheden zoals coachen. 

Nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Bekijk ons aanbod voor volwassenen, of neem direct contact op met één van onze opleidingsadviseurs. 

Uitgelichte opleidingen

Nieuws uit de Verpleging, Verzorging en Thuiszorg

Daarom kies je voor Deltion

Haal je diploma of certificaat

Verrijk jouw CV met wettelijk erkende diploma’s of certificaten.

Persoonlijk opleidingstraject

Kies het opleidingstraject dat bij jouw wensen, agenda én locatie past.

Sparringpartner

Vertel ons wat jouw kennis en kunde is en samen bouwen we daarop verder.

Kennis delen

Ervaar onze kennis van de regio en leer wat voor jou relevant is.

Houd me op de hoogte

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Contact