background

Horeca, Reizen & Dienstverlening

Toerisme & Recreatie

De toerisme & recreatie branche is voortdurend in beweging. Steeds meer mensen gaan er voor een korte of langere tijd tussenuit. Hierbij kun je denken aan dagtrips, outdooractiviteiten en langere vakanties. In de toeristische recreatieve sector kun je met een mbo-diploma veel verschillende soorten werk doen. Online reizen verkopen, rondleidingen verzorgen, animatieprogramma’s opzetten voor internationale campings, receptiewerk, leiding geven aan teams, en nog veel meer.

In deze branche zijn vele organisaties actief. Te denken valt aan campings, hotels, groepsaccommodaties, outdoorbedrijven, evenementenbureaus, bungalowparken en wellness-centra in binnen- en buitenland. Werk je graag met mensen, ben je ondernemend en dienstverlenend ingesteld? Dan is een baan in de toerisme- of de recreatiebranche misschien wel iets voor jou.

Hieronder zie je het overzicht van opleidingen die Deltion in deze richting aanbiedt.

De opleidingLeerweg / Niveau
Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality bol - niveau 3
Leidinggevende Leisure & Hospitalitybol - niveau 4
Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitalitybol - niveau 3
Leidinggevende Travel & Hospitality bol - niveau 4
moviemovie

Michelle,Student

‘Met de studie kun je veel verschillende kanten op, het is uitgebreid en afwisselend. Nu loop ik stage bij een bedrijf, waar ik groepen begeleid op recreatief vlak. Maar het liefst wil ik iets met management gaan doen.’