background

Internationalisering

Deltion heeft een internationaal programma om je uit te dagen over de grenzen te gaan. Hierbij kun je denken aan:

• Tweetalige opleidingen
• Buitenlandse stages
• Studiereizen naar het buitenland
• Internationale uitwisselingen

In Nederland krijg je steeds vaker te maken met buitenlandse culturen en andere talen. We stimuleren daarom het gebruik van vreemde talen en bieden je mogelijkheden om je te verdiepen in andere culturen. Zo krijg je een goede voorbereiding op het werken in een internationale werkomgeving.

Tweetalige opleidingen

Als één van de weinige ROC’s in Nederland heeft Deltion zes internationaal georiënteerde en tweetalige opleidingen:

International Beauty Therapist
International Aviation Services
International Tourism Studies
International Hospitality Studies
International Business Studies
Marketing and Communication Studies (nieuw!)
International Motorsport Studies
Tweetalig Optiek Duits-Nederlands

Buitenlandse stages

De meeste opleidingen geven je de kans om een stage of een project in het buitenland te volgen. Binnen Europa tellen Berlijn, Bermingham, Münster en Helsinki als hotspots. In deze gebieden kun je stagelopen of studeren. Afhankelijk van je opleiding kun je ook op andere plekken binnen Europa terecht.

Cambridge certificaat & Goethe verklaring

Naast de lessen in de moderne vreemde talen kun je binnen je opleiding een Cambridge Engels certificaat of een Goethe Duits verklaring halen. Het maakt hierbij niet uit of je een tweetalige opleiding volgt of niet. Met het Cambridge certificaat en de Goethe verklaring geef jij aan dat je de talen beheerst. Beiden hebben een wereldwijde erkenning.  Een flinke dosis motivatie en een bepaald basisniveau helpen om het te halen. Voor meer informatie en aanmelden voor het Cambridge certificaat stuur een mail naar [email protected].