LUX038

In LUX038 heeft Deltion de ruimte om samen met bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio Zwolle te bouwen aan praktijkgericht innovatiegedreven technisch onderwijs. Je vindt LUX038 aan de Ceintuurbaan in Zwolle.

LUX038 is dé locatie waar kennis en technologie samen én verder wordt gebracht. Een opleidingslocatie, waar we ontdekken, innoveren, experimenteren, leren en creëren. Met state of the art apparatuur en technieken. Hiermee zijn we voor zowel opleider als bedrijf in de regio Zwolle dé partner waarmee de toekomst letterlijk en figuurlijk wordt 'gemaakt’. We leiden op in co-creatie met regionale partners in de sectoren Metaal & Metalektro, Hout & Meubel, Afbouw & Onderhoud en de Techniek Zorgacademie. We scholen jong en oud, professionaliseren het onderwijs, we inspireren en profileren de sector en lossen daarmee de krapte op de arbeidsmarkt op.

Lees en bekijk een item over LUX038 gemaakt door RTV Oost.


Laatste nieuws

Informatie LUX038

Aanmelden nieuws

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom LUX038? Meld je dan aan voor de LUX038 nieuwsbrief die wij om de zes weken versturen.