Deltion laat flexibel onderwijs zien in magazine ‘De Bouw Werkt’

02 april 2024 13:55 Nieuws
Er is heel veel werk in de bouw. De behoefte aan goede vakmensen is groot. Daarom is snel en efficiënt scholen belangrijk. Het Deltion College en de regionale opleidingsbedrijven spelen in op de behoefte van het werkveld. In het nieuwe magazine ‘De Bouw Werkt’ presenteren zij verschillende opleidingen en cursussen. Flexibel, van korte duur en op maat.

In het nieuwe magazine ‘De Bouw Werkt’ staan we stil bij de vakgerichte cursussen voor de bouwbranche. Hiermee kan iemand snel bijvoorbeeld de basis van timmeren of metselen onder de knie krijgen. Dat is ideaal voor zowel zij-instromers als vakmensen die breder inzetbaar willen worden.

De korte bijscholingstrajecten voor ervaren medewerkers in de bouw en timmerindustrie komen ook aan bod in het magazine. En we kijken naar de scholing van timmermannen uit het buitenland, die bij Deltion zowel gerichte vakkennis opdoen als hun beheersing van de Nederlandse (bouw)taal verbeteren. Deelnemers aan onze opleidingen delen hun persoonlijke verhaal.

Het magazine ‘De Bouw Werkt’ is online te bekijken. Wil je graag het magazine ‘De Bouw Werkt’ op papier ontvangen? Je kunt een aanvraag indienen via de branchepagina voor de Bouw.

Wat ons en onze studenten bezighoudt