Deltion Pluspakket

Begeleiding tijdens je opleiding: daarmee kom je verder! Met het Pluspakket vergroot je jouw kansen op het halen van je diploma. Samen met je eigen coach haal je alles uit je opleiding én uit jezelf!

Heb je moeite met huiswerk maken en op tijd je opdrachten inleveren? Vind je het lastig om je te concentreren? Wil je meer overzicht op je schoolwerk krijgen en houden? Kies dan voor het Pluspakket. Je krijgt je eigen coach. Die begeleidt jou tijdens het schooljaar. Het doel? Je diploma halen! Met het Pluspakket krijg je grip op je op opleiding én op jezelf.

Zo werkt het Pluspakket

  • Aan het begin van je schooljaar krijg je jouw persoonlijke coach toegewezen.
  • Je coach is je steun en toeverlaat tijdens je studie. Hij of zij begeleidt je bij je leerproces, houdt de voortgang van je studie in de gaten en helpt je bij moeilijkheden. Ook heeft je coach contact met je ouders over je studievoortgang.
  • Samen met je coach bepaal je doelen die bij jou passen. Jij geeft aan hoe je die doelen gaat behalen, en hoe je coach je daarbij kan helpen. Na elke toetsperiode bekijk je samen hoe je ervoor staat: ben je op de goede weg, of is het nodig om iets aan te passen?
  • Op je schooldagen werk je van 8.30 tot 17.00 uur aan je opleiding. Dat is inclusief eventuele tussenuren. In het studiehuis kun je terecht om in alle rust huiswerk te maken, of te leren voor toetsen. Je coach is regelmatig aanwezig om je te begeleiden bij je planning en studievaardigheden.
  • Het Pluspakket biedt geen bijlessen. Jouw coach plant waar nodig steunlessen in, verzorgd door docenten van het Deltion Sprintlyceum.
  • Heb je een profiel NG of NT en wil je naast de coaching ook bijlessen voor de exacte vakken? Dan is het Bèta Pluspakket een slimme keuze!


Contact met je ouders
Jouw coach belt of mailt je ouders/verzorgers niet zomaar, en niet over alles. Wel houdt hij of zij jouw ouders op de hoogte van je voortgang. Is er ongeoorloofd verzuim (spijbelen)? Dan laten we dat je ouders natuurlijk weten. Zowel jouw coach als je ouders kunnen een gesprek aanvragen. Dat gesprek is op school, samen met jou.

Kosten
Pluspakket voltijd: € 950,-
Pluspakket deeltijd: € 475,-

Beëindiging Pluspakket
Het Pluspakket kan zowel door de leerling/ouders, als door de school worden beëindigd. Het Sprintlyceum kan het Pluspakket beëindigen als je je niet houdt aan de afspraken rond het Pluspakket. Ook als je gedrag de voortgang belemmert, kan het Pluspakket beëindigd worden. Op het Pluspakket zijn de algemene voorwaarden van de Deltion onderwijsovereenkomst van toepassing. Voortijdige beëindiging van het Pluspakket staat los van de inschrijving bij je opleiding.

Vragen?
Wil je meer weten over het Pluspakket? Neem contact op met Gert Jan Pullen, voorlichter en studiebegeleider. Bel 038 850 39 19, of mail naar gpullen@deltion.nl.