Deltion Bèta Pluspakket

Heb jij het profiel Natuur en Gezondheid, of Natuur en Techniek? En stroom je door van vmbo-tl naar havo, of van havo naar vwo? Dan is het Bèta Pluspakket precies wat jij nodig hebt! Dit slimme pakket biedt jou de extra’s voor een succesvol jaar op het Deltion Sprintlyceum.

Veel doorstromers van vmbo-tl naar havo, of van havo naar vwo, hebben achterstanden. Ook missen zij kennis of hebben ze moeite met vakonderdelen. Met het Bèta Pluspakket spijker je jouw kennis op een slimme manier bij.
De kern van het Bèta Pluspakket is bijles. Je kiest zelf welke twee exacte vakken (wiskunde, scheikunde, natuurkunde, eventueel biologie) je gaat bijspijkeren. Dit zijn maximaal twee bijlessen per week.

Maar het Bèta Pluspakket biedt nog meer. Je krijgt ook een persoonlijke coach, die jouw aanspreekpunt en sparringpartner is op school. We stemmen de inhoud van de coaching af op jouw behoefte. Denk bijvoorbeeld aan planning, toetsvoorbereiding, begeleiding bij het maken van presentaties en opdrachten, of zoeken naar de balans tussen school en andere activiteiten.

Kosten
Bèta Pluspakket voltijd: € 1.450,-
Bèta Pluspakket deeltijd: € 725,-

Beëindiging Bèta Pluspakket
Het Sprintlyceum kan het Bèta Pluspakket beëindigen als je je niet houdt aan de afspraken rond het Bèta Pluspakket. Ook als je gedrag de voortgang belemmert, kan het Bèta Pluspakket beëindigd worden. Op het Bèta Pluspakket zijn de algemene voorwaarden van de Deltion onderwijsovereenkomst van toepassing. Voortijdige beëindiging van het Bèta Pluspakket staat los van de inschrijving bij je opleiding.

Vragen?
Wil je meer weten over het Bèta Pluspakket? Neem contact op met Gert Jan Pullen, voorlichter en studiebegeleider. Bel 038 850 39 19 of mail naar gpullen@deltion.nl.