MIT-E Middelbaar Installatie Technicus Elektro­techniek

Brancheopleiding 70 dagdelen €7.200,-

Als technicus in de elektrotechniek ben jij natuurlijk altijd nieuwsgierig, je wilt steeds wat nieuws leren! Kies voor de brancheopleiding MIT-E Middelbaar Installatie Technicus Elektrotechniek en je zet een grote volgende stap, misschien wel als projectmanager. Met deze post mbo-opleiding kan het. Meld je snel aan!

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Startdatum Duur Kosten
Mbo-plus 10 september 2024 70 dagdelen in 2 jaar €7.200,-
+ overige kosten
Mbo-plus
Startdatum Duur Kosten
10 september 2024 70 dagdelen in 2 jaar €7.200,-
+ overige kosten

Meer informatie

Over deze brancheopleiding

De brancheopleiding bestaat uit drie hoofdthema’s: ontwerpen van complexere installaties, begeleiding daarvan en projectmanagement. Je leert de wet- en regelgeving die daarbij hoort. Ook leer je over verschillende energie- en warmtevoorzieningen, telematica en verlichtingen. En natuurlijk leer je hoe jij ervoor zorgt dat alles veilig verloopt.

Kosten*

  • De kosten bedragen € 3.600,00 voor het 1e jaar en € 3.600,00 voor het 2e jaar (scholing is vrijgesteld van btw) - exclusief lesmateriaal.
  • Exclusief examenkosten.
  • € 225 lesmateriaal
  • Lees meer over subsidiemogelijkheden via Wij-Techniek.nl. Of vraag een vrijblijvend advies aan bij een van onze specialisten loopbaanadvies & subsidies via dit formulier.

Lees meer over mogelijke financieringen

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online-leeromgeving, licenties, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvang je indien van toepassing op de eerste lesdag.

De student dient zelf in het bezit te zijn van een laptop, met daarop Windows10, Camera en microfoon. Indien mogelijk het office pakket Microsoft 365.
 

Certificaat

De deelnemer die met goed resultaat aan de brancheopleiding heeft deelgenomen, ontvang na afloop een branche erkend diploma.

Opzet brancheopleiding

Past deze brancheopleiding bij jou?

Je hebt technische inzicht
Je bent zorgvuldig
Je bent zelfstandig
Je luistert naar leiding

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

  • Voor deze brancheopleiding is een afgeronde elektrotechnische mbo-opleiding op niveau 4 of een aantoonbaar gelijkwaardig niveau een vereiste. Tevens kan een intakegesprek deel uitmaken van de toelating, waarbij toelaatbaarheid tot de opleiding wordt vastgesteld. De bevestiging van de aanmelding volgt na de definitieve toelating. Voorkennis van Word, Excel en PowerPoint is gewenst.
  • Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

De cursus & studenten in beeld

Veelgestelde vragen

Contact Deltion Business

Nog eens nalezen?

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Download de digifolder