MIT-E Middelbaar Installatie Technicus Elektro­techniek

Brancheopleiding 1,5 jaar € 5.500*

Als technicus in de elektrotechniek ben jij natuurlijk altijd nieuwsgierig, je wilt steeds wat nieuws leren! Kies voor de brancheopleiding MIT-E Middelbaar Installatie Technicus Elektrotechniek en je zet een grote volgende stap, misschien wel als projectmanager. Met deze post mbo-opleiding kan het. Meld je snel aan!

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Start Duur Kosten
Niveau 4+ September 2022 1,5 jaar (52 lesweken) € 5.500*

Meer informatie

Over deze brancheopleiding

De brancheopleiding bestaat uit drie hoofdthema’s: ontwerpen van complexere installaties, begeleiding daarvan en projectmanagement. Je leert de wet- en regelgeving die daarbij hoort. Ook leer je over verschillende energie- en warmtevoorzieningen, telematica en verlichtingen. En natuurlijk leer je hoe jij ervoor zorgt dat alles veilig verloopt.

Kosten*

  • De kosten bedragen € 5.500 incl. examenkosten (scholing is vrijgesteld van btw)
  • € 225 lesmateriaal
  • Via de Stichting Opleidings- en Ontwikkelfonds voor het Technisch Installatiebedrijf kunnen bedrijven en werknemers in de installatiebranche subsidies en financiële bijdrage ontvangen voor scholing en ontwikkeling. Een overzicht van de regelingen vind je op www.otib.nl​

Lees meer over mogelijke financieringen

Studiemateriaal

Studiemateriaal, online-leeromgeving, licenties, readers etc. worden door Deltion Business beschikbaar gesteld en ontvang je indien van toepassing op de eerste lesdag.

De student dient zelf in het bezit te zijn van een laptop, met daarop Windows10, Camera en microfoon. Indien mogelijk het office pakket Microsoft 365.
 

Certificaat

De deelnemer die met goed resultaat aan de brancheopleiding heeft deelgenomen, ontvang na afloop een branche erkend diploma.

Opzet brancheopleiding

Past deze brancheopleiding bij jou?

Je hebt technische inzicht
Je bent zorgvuldig
Je bent zelfstandig
Je luistert naar leiding

Ook goed om te weten

Toelating Niveau 4+

  • Voor deze brancheopleiding is een afgeronde elektrotechnische mbo-opleiding op niveau 4 of een aantoonbaar gelijkwaardig niveau een vereiste. Tevens kan een intakegesprek deel uitmaken van de toelating, waarbij toelaatbaarheid tot de opleiding wordt vastgesteld. De bevestiging van de aanmelding volgt na de definitieve toelating. Voorkennis van Word, Excel en PowerPoint is gewenst.
  • Er is geen mogelijkheid om vrijstelling te krijgen voor bepaalde onderdelen van deze cursus/opleiding.

De cursus & studenten in beeld

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!

Deze brancheopleiding is ook in maatwerk. Voor contact:

Vraag informatie aan

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Voeg de digifolder toe aan je favorieten (en vraag aan)