Bakkerij en Patisserie

Bakkers weten van aanpakken en doorpakken. Oftewel, werk je in de Bakkerij & Patisserie dan heb je de nodige discipline. Creativiteit is minstens zo’n belangrijke eigenschap. Van ambachtelijk brood tot verse croissants, van bonbon tot luxe bruidstaart; als bakker of patissier bedenk en bak je de mooiste producten.

Bakkers zijn vroege vogels. Al voordat de hanen kraaien, steken broodbakkers hun handen flink uit de mouwen. Wil je werken als bakker dan is een goede wekker dus belangrijk. Ook patissiers hebben oog voor de klok, want bijvoorbeeld een bruidstaart moet op tijd klaar zijn voor de grote dag.

Een kwalitatief goed product maken, vraagt ervaring en vakmanschap. Ook is er brede kennis nodig om goed werk te leveren. Kennis over ingrediënten en receptuur, maar ook over wetten, hygiëne en voedselveiligheid. Dat bij elkaar maakt werken in een bakkerij of patisserie bijzonder boeiend. En lekker natuurlijk!

Uitgelichte opleidingen & cursussen

Daarom kies je voor Deltion

Internationaal karakter

Leer zonder grenzen aan het Deltion. Volg één van de tweetalige opleidingen of loop stage in het buitenland.

250 opleidingen onder 1 dak

Je hebt een ruime keuze aan opleidingen! Voor jong én oud, in vele branches, voltijd en deeltijd én op ieders niveau.

Maatwerk voor bedrijven

We werken volgens het principe ‘Een leven lang ontwikkelen’. Samen met bedrijven stellen we opleidingstrajecten op. Helemaal op maat.

Persoonlijk contact & begeleiding

We zijn een grote school, maar met een persoonlijk karakter. Als student krijg je de begeleiding die je nodig hebt.

Kun jij dit afvinken? Dan is dit de richting voor jou!

Je werkt netjes en volgens de voedselveiligheid regels
Je bent creatief
Je kunt goed organiseren en plannen
Je staat open voor nieuwe dingen

Veelgestelde vragen

We helpen je graag verder!