Meelopen op de campus van Deltion? Meld je aan!

Open dagen

Denk jij erover om een studie te gaan doen en wil je er meer over weten? Het Deltion College organiseert open dagen en open avonden. Tijdens deze momenten ontdek je alles over onze opleidingen. En natuurlijk over de mogelijkheden en kansen voor jouw toekomst. Kom dus vooral langs!

Wil jij weten of de opleiding die jij op het oog hebt bij je past? Tijdens de open dagen en open avonden kun jij voorlichtingen bijwonen, jouw toekomstige opleiding verkennen √©n rondlopen op onze school. Alle gebouwen zijn open, zodat je het Deltion College goed kunt ontdekken en bekijken.

Ook voor volwassenen
Als volwassene meer weten over een leven lang ontwikkelen? Ook dan ben je welkom op open dagen en open avonden. Bijscholen op jouw vakgebied? Een carrièreswitch maken? Deltion biedt de mogelijkheden. Denk aan een vakgerichte cursus of opleiding waarbij je werken en leren combineert.

Op de volgende momenten kun je langskomen:

Je kunt op verschillende dagen en avonden langskomen

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Evenement Datum Tijd
Online open avond Dinsdag 22 juni 2021 18.00 - 20.30

Wat is het verschil tussen een open avond en een open dag?
Tijdens een open avond kun je al je vragen stellen aan leraren en studenten; je krijgt informatie over opleidingen en over Deltion. Bij de meeste opleidingen krijg je een voorlichting in het lokaal. Een open avond duurt minder lang dan een open dag en is gericht op het halen en geven van voor jou belangrijke informatie. Dit geldt ook voor de open dagen. Maar bij de open dagen valt er nog meer te zien en te beleven. Er zijn meer activiteiten om te doen en er zijn bedrijven aanwezig die je kunnen vertellen over wat je kan doen na de opleiding.  

Contact Studenten SuccesCentrum

Weet je nog niet goed wat je wilt en wat bij jou past? Of kun je geen keuze maken uit het aanbod van opleidingen? Ga dan in gesprek met de mensen van het Studenten Succescentrum (SSC). Zij helpen je graag bij het maken van jouw studiekeuze.

Veelgestelde vragen