Voorschakeltraject Basis Fietstechniek

Cursus 20 dagdelen Gratis, door subsidie

Heb jij interesse in een baan als fietstechnicus? Maak dan kennis met dit vakgebied via het Voorschakeltraject Basis Fietstechniek! Je leert in tien weken alles over versnellingen, remmen en banden. Ook leer je de basisvaardigheden voor onderhoud aan een (elektrische) fiets tijdens een praktische stage. Tijdens en na het voorschakeltraject kun je direct aan de slag als fietstechnicus!

Meld je nu aan

De feiten in het kort

Scroll onderstaande tabel om meer te zien
Niveau Startdatum Duur Kosten
Niveau 2 20 november 2024 20 dagdelen in 10 weken Gratis, door subsidie
+ overige kosten
Niveau 2
Startdatum Duur Kosten
20 november 2024 20 dagdelen in 10 weken Gratis, door subsidie
+ overige kosten

Meer informatie

Over deze cursus

In dit Voorschakeltraject Basis Fietstechniek maak je kennis met het veelzijdige vak van fietstechnicus en ga je gedurende 16 uur per week stagelopen bij een deelnemend bedrijf.
Je leert fietsen aflevering klaar maken. Je leert alles over versnellingen, remmen en banden en het gebruik van gereedschappen en onderdelen. Ook leer je de basisvaardigheden voor onderhoud aan een elektrische fiets.
Kortom, je hebt een goede basis, waarmee je direct aan de slag kunt!

Kosten*

Kosteloos voor jou! De goedkeuring voor deelname verloopt via  het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle. Wij zorgen dat jouw aanmelding bij de juiste persoon terechtkomt.

Studiemateriaal

Duur: 10 weken -1 dag per week les op het Deltion College en 16 uur per week stage bij een bedrijf in de fiets (gerelateerde) branche

Certificaat

Je sluit het traject af met een certificaat en een portfolio voor als je wilt deelnemen aan de vervolgopleiding Fietstechnicus BBL niveau 2.
 

Opzet cursus

Ook goed om te weten

Toelatingseisen

  • Goede beheersing Nederlandse taal, leergierig, nauwkeurig kunnen werken, flexibel inzetbaar, zowel in werkzaamheden als werktijden

Veelgestelde vragen

Contact Deltion Business

Nog eens nalezen?

Wil je de informatie over deze opleiding later nog eens teruglezen? We hebben een digifolder voor je klaarliggen!

Download de digifolder